Άκης Πετρετζίκης
Άκης Πετρετζίκης/ Φωτογραφία: Instagram/ @akispetretzikis
26|03|2024 12:35
SHARE
ΑΚΗΣ ΠΕΤΡΕΤΖΙΚΗΣ

Ιταλός σεφ «τρολάρει» τον Άκη Πετρετζίκη -Τι λάθος έκανε ο Έλληνας μάγειρας


Ένας Ιταλός σεφ πέτυχε ένα βίντεο του Άκη Πετρετζίκη όπου μαγειρεύει την παραδοσιακή ιταλική μακαρονάδα aglio e olio και αποφάσισε να κάνει ένα χιουμοριστικό βίντεο για τους εκατομμύρια followers του.

Σίγουρα, ο Άκης Πετρετζίκης είναι ένας από τους πιο πετυχημένους σεφ στην ελληνική γαστρονομική σκηνή. Από τη χρονιά που κέρδισε το πρώτο Master Chef, έχει ακολουθήσει μια πολύ αξιόλογη πορεία, με τηλεοπτικές εκπομπές, αμέτρητους followers στα social media, δικά του καταστήματα, βιβλία και site με αναρίθμητες συνταγές που πολλοί ακολουθούν κατά γράμμα.

Ωστόσο, ένας Ιταλός σεφ φαίνεται να έχει διαφορετική άποψη, τουλάχιστον όσον αφορά την ιταλική κουζίνα.

Συγκεκριμένα, ο Ιταλός σεφ Vincenzo Prosperi, ο οποίος μετρά εκατομμύρια followers σε Facebook και YouTube, πέτυχε ένα βίντεο του Άκη Πετρετζίκη όπου μαγειρεύει μακαρονάδα aglio e olio -και μάλιστα στα αγγλικά- και μάλλον διαφώνησε με τον τρόπο που ο Έλληνας μάγειρας εκτελούσε την ιταλική συνταγή. «Μα τι φτιάχνεις; Cacio e Pepe;» λέει χαρακτηριστικά.

Με χιουμοριστική διάθεση, ο Ιταλός μάγειρας «τρόλαρε» τον Άκη Πετρετζίκη για την ιταλική προφορά, διορθώντάς τον, ενώ όταν είδε τον Έλληνα σεφ να προσθέτει παρμεζάνα στη συνταγή έσπευσε να ενημερώσει τους followers του ότι η αυθεντική συνταγή δεν περιλαμβάνει το συγκεκριμένο υλικό.

Ύστερα, καλεί τους followers του -ίσως και τον Άκη Πετρετζίκη- στην κουζίνα του και δείχνει πώς ο ίδιος φτιάχνει τη συνταγή για τη μακαρονάδα aglio e olio. Μάλιστα, στα σχόλια του βίντεο πολλοί Ιταλοί συμφωνούν με τη διόρθωση του σεφ, αλλά και πολλοί Έλληνες σπεύδουν να υπερασπιστούν τον Άκη Πετρετζίκη, γράφοντας ότι πρόκειται για έναν από τους πιο πετυχημένους μάγειρες στην Ελλάδα.

Δείτε παρακάτω το βίντεο του Ιταλού σεφ όπου σχολιάζει τον Άκη Πετρετζίκη:

SHARE