ισαμπέλα ροσελίνι γιος κόρη
Φωτογραφία: AP Images
ΙΖΑΜΠΕΛΑ ΡΟΣΕΛΙΝΙ

Η Ιζαμπέλα Ροσελίνι με τον κούκλο γιο και την εντυπωσιακή κόρη της σε νέα καμπάνια


Η Ιζαμπέλα Ροσελίνι φωτογραφίζεται στην νέα καμπάνια της εταιρίας Lancome΄ μαζί με τα δύο παιδιά της.

Η αγαπημένη πρωταγωνίστρια του κινηματογράφου και κόρη της θρυλικής Ίνγκριντ Μπέργκμαν, διαθέτει μια ζηλευτή καριέρα τόσο στην υποκριτική, όσο και ως μοντέλο, έχοντας είναι μούσα πολλών σχεδιαστών, αλλά και beauty brands, με κορυφαία φυσικά την συνεργασία της με τον γαλλικό κολοσσό της Lancôme.

Η Lancôme αυτή την σεζόν επανακυκλοφορεί την κρέμα NUTRIX, μια πλούσια ενυδατική κρέμα που μπορεί να φορεθεί από όλους τους τύπους δέρματος. Υπήρξε μάλιστα η πρώτη κρέμα που κυκλοφόρησε η εταιρία πίσω στο 1936.

Πρωταγωνιστές της νέας τους καμπάνιας είναι η Ιζαμπέλα Ροσελίνι μαζί με τον γιο της Ρομπέρτο Ροσελίνι, ο οποίος ακολουθεί μια αξιοσημείωτη καριέρα μοντέλου, έχοντας ήδη συνεργαστεί με σπουδαίου οίκους, όπως οι Bvlgari και Dolce & Gabbana, και την κόρη της Ιλέττρα Ροσελίνι Ουίντεμαν, την οποία απέκτησε από τον γάμο της με τον Τζόναθαν Γουίντεμαν. Οι δυο τους υπήρξαν παντρεμένοι για τρία χρόνια και τελικά χώρισαν το 1986. Στη συνέχεια, η 69χρονη σήμερα ηθοποιός αποφάσισε να υιοθετήσει τον μικρότερο γιο της και να τον μεγαλώσει ως ανύπαντρη γυναίκα.

Η πρώτη ασπρόμαυρη φωτογραφία που έχουμε δει από την καμπάνια είναι ιδιαίτερα τρυφερή και χαρούμενη, καθώς βλέπουμε όλη την οικογένεια μαζί, να ποζάρει σε χαλαρή διάθεση. Το συγκεκριμένο προϊόν υπήρξε μάλιστα και το προϊόν της πρώτης διαφήμισης της Ιζαμπέλας Ροσελίνι, το 1982, όταν έγινε για πρώτη φορά το μοντέλο της Lancôme.

SHARE