Η Καίτη Γαρμπή και ο Δημήτρης Μοθωναίος
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
ΣΤΟ TWITTER

Η απόλυτα σωστή τοποθέτηση της Καίτης Γαρμπή με αφορμή την συνέντευξη του Δημήτρη Μοθωναίου


Η συνέντευξη του Δημήτρη Μοθωναίου στη Φαίη Σκορδά για την πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, «Το Πρωινό», που προβλήθηκε την Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου, συγκλόνισε το πανελλήνιο.

Η εκ βαθέων εξομολόγηση του ηθοποιού για την σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη σε μικρή ηλικία χειροκροτήθηκε καθολικά από τους χρήστες του διαδικτύου που κατέκλυσαν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με μηνύματα εκτίμησης και σεβασμού προς το πρόσωπό του.

«Καθημερινά ξυπνάω και κάνω μία άσκηση, μια σειρά ασκήσεων με αναπνοές και επαναλαμβάνω στον εαυτό μου ότι αξίζω και έχω δικαίωμα στην ευτυχία και στην ομορφιά. Και ακόμα όσο και να το επαναλάβω δεν το πιστεύω. Έχω την τάση να είμαι τελειομανής, να μη στενοχωρώ κανέναν. Νομίζω ότι έκανα εγώ λάθος. Κουβαλάω πάνω μου την ενοχή όλων των ανθρώπων και δεν μου αντιστοιχεί» δήλωσε ο ηθοποιός στο κλείσιμο της συνέντευξης ξεσπώντας σε κλάματα στην αγκαλιά της παρουσιάστριας που με διακριτικότητα και βαθιά ανθρωπιά διαχειρίστηκε όλα όσα της εκμυστηρεύτηκε.

Λίγα λεπτά μετά την συνέντευξη, οι πλατφόρμες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης γέμισαν από φωτογραφίες του ηθοποιού και λόγια αγάπης.

Άνθρωποι από τον χώρο του θεάματος τοποθετήθηκαν δημόσια με αφορμή την συνέντευξη του ηθοποιού.

Ανάμεσα σε αυτά και η Καίτη Γαρμπή που μέσα από τον λογαριασμό της στο Twitter έδωσε το στίγμα της. Η τοποθέτηση της τραγουδίστριας αφυπνίζει:

«Ειναι επιτακτική ανάγκη πλέον το σχολείο να έχει ενεργό ρόλο στη σεξουαλική διαπαιδαγώγηση των παιδιών ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ! Για την περίπτωση που ίσως βρεθούν κι άλλοι «γονείς» σαν κι αυτούς του 6ΧΡΟΝΟΥ Δημήτρη Μοθωναίου» έγραψε χαρακτηριστικά και η προσέγγισή της υπογραμμίζει το αληθινό πρόσωπο του προβλήματος.

«Για πάρα πολλά χρόνια το έκρυβα από τους γονείς μου. Δεν με στήριξαν, δεν μου έδωσαν ποτέ τη βοήθεια που ήθελα. Δεν μπορούσαν να το διανοηθούν. Προσπαθούν να υποβαθμίσουν το γεγονός. Εκείνη τη στιγμή συνειδητοποιείς ότι οι φίλοι είναι η οικογένεια που διαλέγεις και ότι είσαι μόνος σου στη ζωή» ανέφερε ο ηθοποιός στην συνέντευξή του.

SHARE