Η Καίτη Γαρμπή και ο Διονύσης Σχοινάς έχουν γιο
Like father like son/ Φωτογραφία: NDP Photo Agency
10|01|2023 09:19
SHARE
INSTAGRAM

Η Καίτη Γαρμπή με τον Διονύση Σχοινά βγάζουν selfie -Ακόμη ερωτευμένοι, σαν να βγήκαν το πρώτο ραντεβού


Η Καίτη Γαρμπή και ο Διονύσης Σχοινάς είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz και μάλιστα δηλώνουν ακόμη ερωτευμένοι.

Οι δυο τους είχαν αρχικά σχέση, χώρισαν για κάποιο διάστημα και στη συνέχεια έγιναν ξανά ζευγάρι, ζώντας έναν έρωτα που οδήγησε στη διάσημη πρόταση γάμου on air που αιφνιδίασε την Καίτη Γαρμπή, στην πρωτοχρονιάτικη εκπομπή της Ρούλας Κορομηλά.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της μάλιστα στη Σταματίνα Τσιμτσιλή και την περωινή εκπομπή Happy Day η Καίτη Γαρμπή δήλωσε μεταξύ άλλων: «Είμαστε 25 χρόνια μαζί με τον Διονύση Σχοινά. Και οι δύο εκτιμάμε βαθιά την προσωπική μας ελευθερία, είμαστε μαζί αλλά ουαί κι αλίμονο αν ο καθένας δεν έχει τον χώρο του και την ελευθερία του.

Η Καίτη Γαρμπή με τον Διονύση Σχοινά βγάζουν selfie -Ακόμη ερωτευμένοι, σαν να βγήκαν το πρώτο ραντεβού

Αν ήμασταν 24 ώρες το 24ωρο μαζί, αναπόφευκτα θα υπήρχε σύγκρουση. Ο Διονύσης δεν μου έχει δώσει δικαίωμα, τώρα από εκεί και πέρα... κανείς δεν ξέρει και κανείς δεν θέλει να μάθει. Εγώ τον άνθρωπο μου τον λατρεύω και δεν θα τον έχανα για καμία και για τίποτα.»

Η Καίτη Γαρμπή τώρα δημοσίευσε μια φωτογραφία που αποδεικνύει όλα τα παραπάνω. Στη φωτογραφία που δημοσίευσε, η Καίτη Γαρμπή και ο Διονύσης Σχοινάς είναι αγκαλιασμένοι και χαμογελούν στον φωτογραφικό φακό.

Στη λεζάντα γράφει: «Ωωωωω σαν ερωτευμένοι πιγκουίνοι»

SHARE