Καίτη Γαρμπή
Καίτη Γαρμπή/Φωτογραφία:kaitigarbi/instagram
20|10|2022 10:39
SHARE
ΚΑΙΤΗ ΓΑΡΜΠΗ

Το φούξια παλτό της Καίτης Γαρμπή θα σε κάνει να ξεχάσεις το μαύρο


Η Καίτη Γαρμπή έκανε μια στιλάτη εμφάνιση, με ένα total black look και ένα παλτό, στο πιο fun χρώμα του φθινοπώρου.

Αφορμή της εμφάνισής της στάθηκε η εκδήλωση για την παρουσίαση του βιβλίου «Ένα θέλω μπορεί» του CEO της Panik Records, Πάρι Κασιδόκωστα, στο κέντρο της Αθήνας.

Από την εκδήλωση δεν έλειπαν μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα καλλιτεχνών που ανήκουν στην δισκογραφική εταιρία, όπως είναι η Αννα Βίσση, αλλά και η Καίτη Γαρμπή.

Η Καίτη Γαρμπή έδωσε το παρόν και φωτογραφήθηκε μαζί με καλούς φίλους αλλά και στο πλευρό του αγαπημένου της, Διονύση Σχοινά.

Η Καίτη Γαρμπή φόρεσε το παλτό στο πιο fun χρώμα του φθινοπώρου

Η καλλιτέχνιδα, χαμογελαστή και λαμπερή, με το νέο ανανεωμένο της hair -look να τη φωτίζει, πόζαρε στις κάμερες, ενώ εκείνο που ξεχώρισε ήταν το σύνολο που επέλεξε να φορέσει.

Συγκεκριμένα, φόρεσε ένα total black look και το σέταρε με ένα παλτό, στο πιο φωτεινό χρώμα του φθινοπώρου. Το φούξια παλτό της τής έδινε τη λάμψη και τη fun διάθεση, ενώ ακολούθησε και την τελευταία λέξη της μόδας.

Είδαμε την άνοιξη το ροζ χρώμα να επιστρέφει ωστόσο ακόμη και τώρα, επικρατεί στις τάσεις και στις προτιμήσεις των fashionista.

Ανάμεσα στους έντονους χρωματικούς τόνους ξεχωρίσει και το έντονο ροζ, το λεγόμενο barbie pink σε όλες τις εκδοχές του το οποίο μάλιστα δίνει μια πιο παιχνιδιάρικη και girlie αισθητική.

Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
SHARE