Η Καίτη Γαρμπή καθισμένη στην κριτική επιτροπή του House of Fame
Η Καίτη Γαρμπή μίλησε για το σέξι φόρεμά της/Φωτογραφία: NDP photo agency
ΤΗΣ ΣΙΛΙΑΣ ΚΡΙΘΑΡΙΩΤΗ

Καίτη Γαρμπή: Αποκαλύπτει τι απέγινε το θρυλικό φόρεμα που φόρεσε στην Eurovision του 1993


H Kαίτη Γαρμπή μίλησε στον Φώτη Σεργουλόπουλο και στο νέο κανάλι του στο Youtube.

Η τραγουδίστρια μεταξύ άλλων μίλησε για το θρυλικό φόρεμα που έβαλε στη Eurovision του 1993 και εκπροσώπησε τη χώρα μας με το τραγούδι «Ελλάδα χώρα του Φωτός».

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος την ρώτησε αν έχει ακόμα το σέξι φόρεμα σχεδιασμένο από την Σίλια Κριθαριώτη στην ντουλάπα της και εκείνη απάντησε: «Το είχα δώσει σε έναν φίλο πολύ κοντινό, το κράτησε σπίτι του, τον συνάντησα μετά από πάρα πολλά χρόνια και μου είπε ότι το φόρεμα δεν υπάρχει. Αλλά θέλω να ζητήσω από τη Σίλια να κάνει ένα αντίγραφο στα τότε κιλά μου αφού έχει τα μέτρα μου».

Η Καίτη Γαρμπή σχολίασε ότι ήταν πολύ επιπόλαιη που το έδωσε στον φίλο της και σημείωσε: «Πώς έκανα τέτοιο πράγμα; Πολύ κρίμα, δεν το λέω ούτε στον εαυτό μου».

Δείτε το βίντεο (από το 20:00 και μετά):

Θυμίζουμε ότι το γαλάζιο φόρεμα με σκισίματα της Σίλιας Κριθαριώτη που είχε φορέσει η Καίτη Γαρμπή το 1993, σχολιάστηκε τόσο από τα εγχώρια όσο και από τα διεθνή μέσα και άφησε ιστορία. Τότε, στα 90s, ήταν θέμα συζήτησης για το αν η τραγουδίστρια φορούσε εσώρουχο λόγω των αποκαλυπτικών ανοιγμάτων του στο πλάι.

SHARE