Διονύσης Σχοινάς και Καίτη Γαρμπή
Διονύσης Σχοινάς και Καίτη Γαρμπή/Φωτογραφία: Ιnstagram
ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

Καίτη Γαρμπή: Το τραγούδι που της έγραψε ο Φοίβος όταν είχε χωρίσει με τον Διονύση Σχοινά


Η Καίτη Γαρμπή έκανε μια αναδρομή στις μεγάλες της επιτυχίες, το μεσημέρι του Σαββάτου, μέσα από την εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται».

Μάλιστα, η γνωστή τραγουδίστρια, Καίτη Γαρμπή, θέλησε να μοιραστεί με το τηλεοπτικό κοινό το παρασκήνιο πίσω από το τραγούδι «Ζήσαμε» που της έγραψε ο Φοίβος.

Συγκεκριμένα, η Καίτη Γαρμπή σημείωσε χαρακτηριστικά πως «θυμάμαι ότι στο «Ζήσαμε» κάναμε ένα καταπληκτικό videoclip με τον Διονύση, τότε δουλεύαμε μαζί στον Διογένη, πάρα πολλές ώρες ώρες και είχε και σκηνές λίγο ακατάλληλες. Το θέμα όμως είναι ότι εγώ με τον Διονύση εκείνη την εποχή ήμουν χωρισμένη. Δεν ήμασταν μαζί. Το τραγούδι ο Φοίβος το έγραψε ενώ ήξερε ότι είχαμε χωρίσει και, παρόλο που θα έπρεπε να νιώθω λίγο άβολα, ένιωθα μια χαρά με τις σκηνές».

Καίτη Γαρμπή: Το τραγούδι που της έγραψε ο Φοίβος όταν είχε χωρίσει με τον Διονύση Σχοινά

Αναδρομή στις μεγαλύτερες επιτυχίες της έκανε η Καίτη Γαρμπή για τη στήλη «Θυμάσαι;» της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» που παρουσιάζει η Ναταλία Γερμανού.

Για το «Πες το με ένα φιλί», η Καίτη Γαρμπή ευγνωμονεί τη Ναταλία Γερμανού η οποία σε χρόνο dt έγραψε τους στίχους. «Έχουμε τη μουσική του Νίκου Τερζή αλλά δεν έχουμε τον στίχο πήραμε τη Ναταλία και τον ευγνωμονώ μας είπε τους στίχους από το τηλέφωνο, το ηχογράφησα και ήταν το τραγούδι που έκανε τη μεγαλύτερη επιτυχία στον δίσκο αυτό» σημείωσε η τραγουδίστρια.

«Στο “Εσένα μόνο” έκλαιγα ασταμάτητα όταν διάβασα τους στίχους. Το είπα μία φορά – αυτό που ακούτε μέχρι σήμερα – και τους είπα σταματάω δεν μπορώ να σταματήσω. Ό,τι ακούτε είναι αυτό που βγήκε από την πρώτη φορά που το είπα».

Δείτε το βίντεο:

SHARE