Μάρθα Στιούαρτ
Μάρθα Στιούαρτ /Φωτογραφία: AP
11|12|2023 10:14
SHARE
ΜΑΡΘΑ ΣΤΙΟΥΑΡΤ

Πώς να διώξετε έναν καλεσμένο από το σπίτι -Η συμβουλή της Μάρθα Στιούαρτ


Η Μάρθα Στιούαρτ είναι αυθεντική και ειλικρινής.

Η 82χρονη που έχει συνδέσει το όνομά της με την οργάνωση του σπιτιού, εμφανίστηκε στο The Drew Barrymore Show την Παρασκευή, όπου αποκάλυψε τη συμβουλή της για να πείσει τους καλεσμένους ενός δείπνου να φύγουν, καθώς και τι πρέπει να κάνετε αν δεν πιάσουν το υπονοούμενο.

Αφού η οικοδέσποινα Drew Barrymore ρώτησε τη Stewart πώς να αντιμετωπίσει τους καλεσμένους που έχουν παρατείνει την επίσκεψή τους, η σταρ του Martha Cooks είπε με ειλικρίνεια: «Ειλικρινά, απλά λέω: "Πάω για ύπνο, θα τα πούμε". Το κάνω, απλά το λέω αυτό».

Ωστόσο η 48χρονη Barrymore επέμεινε και ρώτησε τι πρέπει να κάνουμε αν οι καλεσμένοι εξακολουθούν να μένουν, η Stewart της είπε: «Λοιπόν, απλά σβήσε τα φώτα και ενεργοποίησε τον συναγερμό».

Μάλιστα διηγήθηκε και μια ιστορία. «Ένα βράδυ έβαλα την πυροσβεστική να εμφανιστεί. Κανείς δεν έφευγε, απλά βάλαμε τον συναγερμό πυρκαγιάς», συνέχισε, πριν παραδεχτεί: «Είχαμε βέβαια μια βλάβη στον φούρνο και εμφανίστηκε όλη η πυροσβεστική υπηρεσία. Ο αρχηγός της πυροσβεστικής μπήκε μέσα και είπε σε όλους να βγουν έξω. Είχε μηδέν βαθμούς έξω αλλά τους ανάγκασε όλους να βγουν έξω χωρίς τα τηλέφωνά τους. Αυτός είναι ένας τρόπος για να τους ξεφορτωθείς».

Η Stewart και η Barrymore είχαν επίσης μια συζήτηση για τον μεσημεριανό ύπνο. Αφού η Barrymore αποκάλυψε ότι «είχε μια σχέση με έναν τύπο που απλά κοιμόταν όλη την ώρα», η Stewart τη ρώτησε: «Απλά κοιμόταν όταν μιλούσατε;».

«Ναι, ήταν τόσο κουρασμένος όλη την ώρα, που κοιμόταν συνέχεια», απάντησε η Barrymore, πριν ρωτήσει τη Stewart αν «θα έβγαινε με έναν υπναρά».

«Δεν ξέρω», απάντησε εκείνη. «Αν έκανε άλλα πράγματα. Αν ήταν ο πιο υπέροχος άντρας και στον κόσμο και ήμουν τρελά ερωτευμένη μαζί του και ήθελε να παίρνει έναν υπνάκο κάθε τόσο, δεν έχω πρόβλημα».

SHARE