Η θωρακοχειρουργός Καλλιόπη Αθανασιάδη δίνει αίμα
Φωτογραφία: Facebook/ Kalliopi Athanassiadi
17|11|2020 15:09
SHARE
ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗ

Η έκκληση της θωρακοχειρουργού του «Ευαγγελισμού» Καλλιόπης Αθανασιάδη για αίμα -Η συγκλονιστική ανάρτηση


Η θωρακοχειρουργός του «Ευαγγελισμού» Καλλιόπη Αθανασιάδη έστειλε ένα δυνατό μήνυμα μέσα από μια ανάρτηση στο Facebook.

Η σπουδαία θωρακοχειρουργός Καλλιόπη Αθανασιάδη υπενθύμισε στους διαδικτυακούς φίλους της στο Facebook ότι, κατά την περίοδο της πανδημίας, τα νοσοκομεία της χώρας έχουν περισσότερη ανάγκη από αίμα. Η ίδια θύμισε σε όλους ότι η ζωή στο νοσοκομείο συνεχίζεται και -δυστυχώς- τα περιστατικά καρκίνου, τα ατυχήματα και τους αιματολογικούς ασθενείς να αποτελούν, πέρα από τα κρούσματα Covid-19, επίσης προτεραιότητα για τους γιατρούς.

Η ίδια μας καλεί να γίνουμε εθελοντές αιμοδότες, διαβεβαιώνοντας τους πάντες ότι τηρούνται όλα τα μέτρα προστασίας. Μάλιστα, δημοσίευσε και μια δική της φωτογραφία στο προφίλ της, όπου βλέπουμε την ίδια να δίνει αίμα.

Η έκκληση της θωρακοχειρουργού Καλλιόπης Αθανασιάδη

«Μέσα στην τρομοκρατία του κορωνοϊού, σας υπενθυμίζω ότι τα νοσοκομεία μας έχουν πολύ περισσότερο ανάγκη από αίμα! Συνεχίζουμε να αντιμετωπίζουμε καρκίνους που πρέπει να χειρουργηθούν, πολυτραυματίες, αιματολογικούς ασθενείς που έχουν στερέψει πλέον οι οικογένειές τους από αιμοδότες… Διαβεβαιώνω όλους τους εθελοντές αιμοδότες ότι στην αιμοδοσία μας τηρούνται όλα τα μέτρα, όπως πρέπει. Μην ξεχνάτε, το αίμα είναι ένα δώρο, που μόνο εσείς μπορείτε να προσφέρετε. Από τη χθεσινή αιμοδοσία, φωτό by Debbie Alexadiou. Σας παρακαλώ, κοινοποιείστε το» διαβάζουμε στη λεζάντα της ανάρτησης της Καλλιόπης Αθανασιάδη.

SHARE