Καλλιόπη Αθανασιάδη
Φωτογραφία: Facebook/ Kalliopi Athanasiadi
27|12|2021 11:33
SHARE
ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗ

Γιορτές στον Ευαγγελισμό: Οι φωτό της χειρουργού Καλλιόπης Αθανασιάδη από το νοσοκομείο


Η Ελληνίδα θωρακοχειρουργός Καλλιόπη Αθανασιάδη δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες στο προφίλ της στο Facebook, στις οποίες τη βλέπουμε να απολαμβάνει ένα γιορτινό τραπέζι στον Ευαγγελισμό, μαζί με τους συναδέλφους της.

Στον Ευαγγελισμό πέρασε η θωρακοχειρουργός Καλλιόπη Αθανασιάδη τη δεύτερη μέρα των Χριστουγέννων, μαζί με τους υπόλοιπους συνάδελφούς της. Η ίδια δεν παρέλειψε να δημοσιεύσει στον προσωπικό λογαριασμό της στο Facebook φωτογραφίες από τη γενική εφημερία του νοσοκομείου, όπου τη βλέπουμε να απολαμβάνει γιορτινές λιχουδιές μαζί με το υπόλοιπο προσωπικό από το Θωρακοχειρουργικό τμήμα και το ΩΡΛ.

Στη λεζάντα της φωτογραφίας διαβάζουμε:

«26/12/2021 Γενική Εφημερία Ευαγγελισμού! Και φυσικά δεν λείπει ο Μάρτης από τη Σαρακοστή. Και δεν εννοώ μόνο εμένα… Συνεφημερεύουμε με την Δρ. Ματίλντα Χρόνη και ως συνήθως, όπως όλες τις γιορτές, είμαστε πρώτες στην οργάνωση. Χρόνια τώρα "αδελφές" κλινικές και δίπλα-δίπλα τα τμήματα Θωρακοχειρουργικό και ΩΡΛ, γευματίσαμε με το νοσηλευτικό μας προσωπικό στον 7ο όροφο Γ πτέρυγα το μεσημέρι, παραδοσιακά με κασερόπιτα και κοτόπιτα με τραχανά και χαλβά Φαρσάλων, χειρουργήσαμε αμφότερες επείγοντα περιστατικά για να καταλήξουμε το βράδυ στον 5ο όροφο Γ πτέρυγα με γλυκά και ανταλλαγή ευχών με τους συνεργάτες μας, τους νοσηλευτές. Από όλους εμάς τις θερμότερές μας ευχές για "Καλή Χρονιά" με ΥΓΕΙΑ και ΧΩΡΙΣ "κορωνοϊό"… Υπενθυμίζουμε: "Τηρείτε ευλαβικά τα μέτρα προστασίας!!!!"».

Την παραμονή των Χριστουγέννων, δημοσίευσε ένα ακόμα άλμπουμ, από την επίσκεψη του Συλλόγου Κρητών του Αγ. Δημητρίου που επισκέφτηκε το νοσοκομείο. Ντυμένοι με παραδοσιακές φορεσιές, χόρεψαν παραδοσιακούς χορούς και είπαν τα κάλαντα.

SHARE