Η Τατιάνα Δράκου
Η Τατιάνα Δράκου/Φωτογραφία: Η Λάμψη TV/Φωτογραφία: Facebook
1995 – 2003

Καλλιόπη Ευαγγελίδου: Δείτε πώς είναι σήμερα η Τατιάνα Δράκου από τη «Λάμψη»


Η Καλλιόπη Ευαγγελίδου έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό ως «Τατιάνα», κόρη του Γιάγκου Δράκου.

Η Καλλιόπη Ευαγγελίδου άφησε τη δική της ανεξίτηλη σφραγίδα ως «Τατιάνα Δράκου» στην μακροβιότερη τηλεοπτική σειρά στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης, την «Λάμψη».

Για 14 ολόκληρα χρόνια προβαλλόταν από τον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 όλες τις καθημερινές. Η «Λάμψη» ξεκίνησε στις 16 Σεπτεμβρίου 1991 και ολοκληρώθηκε στις 29 Ιουλίου 2005. Συνολικά γράφτηκαν 150.000 σελίδες διαλόγων για 190 ιστορίες, συμμετείχαν 1.500 ηθοποιοί, ενώ εργάστηκαν επτά σκηνοθέτες και αμέτρητοι τεχνικοί.

Το 1993 η Καλλιόπη Ευαγγελίδου έπαιζε για πρώτη χρονιά στο θέατρο. Εκεί την είδε ο Νίκος Φώσκολος και της πρότεινε να παίξει στη «Λάμψη». Εκείνη αρνήθηκε ευγενικά και δύο χρόνια αργότερα της το ξαναζήτησε και δέχτηκε.

Η ηθοποιός έπαιξε στην θρυλική σειρά του ΑΝΤ1 από το 1995 μέχρι το 2003 και έπαιξε σε περισσότερα από 1.100 επεισόδια. Η Καλλιόπη Ευαγγελίδου πήρε τον ρόλο της Τατιάνας Δράκου, όταν η Τάνια Καψάλη σταμάτησε από την σειρά το 1994.

Η Καλλιόπη Ευαγγελίδου είναι κόρη των ηθοποιών Βίλμας Τσακίρη και Γιάννη Ευαγγελίδη.

Η ηθοποιός συνεχίζει να ασχολείται με το θέατρο και τα τελευταία χρόνια ζει στις Σέρρες με τον σύζυγό της και τα τρία τους παιδιά. Σήμερα, είναι καλλιτεχνική διευθύντρια του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Σερρών.

Η τελευταία τηλεοπτική εμφάνιση της ηθοποιού έγινε το 2005 στην κωμική σειρά «Μπερδέματα», με συμπρωταγωνιστές τον Θανάση Ευθυμιάδη και τον Γιάννη Ζουγανέλη, κάτι που δεν ισχύει όμως και για το θέατρο, όπου εμφανίζεται κάθε σεζόν σε παραγωγές του ΔΗΠΕΘΕ Σερρών, πόλη στην οποία ζει μόνιμα από το 2002.

Δείτε πώς είναι σήμερα:


Καλλιόπη Ευαγγελίδου-Αλεξάνδρα Παλαιολόγου/Φωτογραφία: NDP photo agency

Πρόσφατα έπαιξε μαζί στο θέατρο με την Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, στη θεατρική παράσταση «Αμαλία», για δύο μόνο παραστάσεις στις 17 και 18 Σεπτεμβρίου στο θέατρο Χυτήριο.

Καλλιόπη Ευαγγελίδου/Φωτογραφία: NDP photo agency

Όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες, η Καλλιόπη Ευαγγελίδου παραμένει γοητευτική, αφού όπως φαίνεται ο χρόνος είναι ο καλύτερός της φίλος.

Καλλιόπη Ευαγγελίδου/Φωτογραφία: NDP photo agency
Facebook/Kalliopi Evangelidou
SHARE