Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς
Φωτογραφία: AP Images
14|07|2022 10:28
SHARE
ΚΑΜΙΛΑ ΠΑΡΚΕΡ ΜΠΟΟΥΛΣ

Το καλοκαιρινό στιλ της Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς με chic πράσινο φόρεμα


Η Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς εγκαινίασε τη βιβλιοθήκη ενός δημοτικού σχολείου στην Ουαλία, φορώντας ένα σικάτο πράσινο φόρεμα που τράβηξε τα βλέμματα.

Η Δούκισσα της Κορνουάλης επέλεξε ένα αέρινο, πράσινο φόρεμα για την εμφάνισή της στο «Milbrook Primary», συμπληρώνοντας το καλοκαιρινό λουκ με ένα ζευγάρι κομψά, nude χαμηλοτάκουνα.

Η αδυναμία της σικάτης Δούκισσας για τα λουλουδάτα print έχει πλέον καταστεί ξεκάθαρη, καθώς έχει αποδείξει μέσα από πολλές εμφανίσεις της πως ξέρει να διαλέγει τα πιο καλόγουστα και κολακευτικά φλοράλ φορέματα.

Το καλοκαιρινό στιλ της Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς με chic πράσινο φόρεμα

Τα μίντι φορέματα που τείνει να επιλέγει, έχουν το χαρακτηριστικό 20s «ριχτό» fit, με το κάτω μέρος να δίνει κίνηση, χωρίς να τονίζουν τη μέση. Η Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς συνηθίζει να συνδυάζει διαχρονικά πατρόν με έντονα χρώματα -πετυχαίνοντας έτσι την τέλεια ισορροπία μεταξύ του κλασικού αλλά και του fun στοιχείου.

Το καλοκαιρινό στιλ της Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς με chic πράσινο φόρεμα
Φωτογραφία: Instagram

Το πρόγραμμα «Birthday Books» της Δούκισσας θα προσφέρει σε 25.000 παιδιά από 75 δημοτικά σχολεία μια βιβλιοθήκη με θέμα την ευεξία και την ευτυχία, αποσκοπώντας στο να να τα βοηθήσει να εξερευνήσουν δύσκολα συναισθήματα και να βρουν χαρά μέσα από την ανάγνωση.

SHARE