Τρεις γενιές
Τρεις γενιές/Φωτογραφία: Lesley Maxwell/Instagram
06|10|2023 09:51
SHARE
VIRAL

Κανείς δεν μπορεί να ξεχωρίσει ποια είναι η γιαγιά, ποια η κόρη και ποια η εγγονή


Ολοι πιστεύουν ότι είναι φίλες, αλλά εκείνες είναι γιαγιά, κόρη και εγγονή.

Η Lesley Maxwell είναι μια bodybuilder από τη Μελβούρνη της Αυστραλίας που λατρεύει τη γυμναστική και πολλές φορές πηγαίνει στο γυμναστήριο με την κόρη της Vanessa Christofi και την εγγονή της, Tia Christofi.

Η Lesley Maxwell είναι 65 ετών και το καλλίγραμμο σώμα της και ο υγιεινός τρόπος διατροφής της την κάνουν να φαίνεται πολύ νεότερη. «Θα συνιστούσα την προπόνηση με βάρη σε γυναίκες όλων των ηλικιών, καθώς υπάρχουν τόσα πολλά οφέλη για την υγεία από την προπόνηση με αυτόν τον τρόπο» σημειώνει η ίδια σε άρθρο της New York Post.

«Σοκαρισμένοι είναι όσοι ανακαλύπτουν ότι έχω εγγόνι, γιατί υποθέτω ότι είναι λίγο ασυνήθιστο να πιστεύεις ότι μια γιαγιά κάνει τέτοια άσκηση με βάρη» συμπληρώνει η 65χρονη Lesley Maxwell.

H Lesley με την εγγονή της, Tia:

Κανείς δεν μπορεί να ξεχωρίσει ποια είναι η γιαγιά, ποια η κόρη και ποια η εγγονή

«Οι άνθρωποι ξαφνιάζονται όταν μαθαίνουν ότι είμαστε τρεις διαφορετικές γενιές μιας οικογένειας. Πάντα περνάμε υπέροχα μαζί, συζητάμε, γελάμε και προπονούμαστε. Είμαι τόσο ευλογημένη που έχω μια τόσο όμορφη οικογένεια», είπε η 65χρονη Lesley Maxwell.

«Είμαι επίσης πολύ τυχερή που μοιράζομαι ρούχα με την κόρη και την 22χρονη εγγονή μου» σημειώνει η 65χρονη bodybuilder από τη Μελβούρνη της Αυστραλίας. Οταν είναι με την εγγονή της οι περισσότεροι θεωρούν ότι είναι η κόρη της.

Δείτε την με την κόρη της, Vanessa:

SHARE