Το λάθος της Hailey Bieber σε γάμο
Hailey Bieber
29|06|2023 10:53
SHARE
ΧΕΙΛΙ ΜΠΙΜΠΕΡ

Ο κανόνας του γάμου που παραβίασε ως καλεσμένη η Χέιλι Μπίμπερ


Ενας χαμός επικρατεί τις τελευταίες ώρες στο Instagram account της Hailey Bieber γιατί δίχασε τους θαυμαστές της με το φόρεμα που επέλεξε για τον γάμο της φίλης της Stephanie Shepherd.

Κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, η 26χρονη Hailey μαζί με τον σύζυγό της Justin Bieber, παρευρέθηκαν σε γάμο στο Beverly Hills, όπου τους συνόδευσαν και άλλοι διάσημοι, όπως η Kim Kardashian, η Kris Jenner και η Malika Haqq.

Για την περίσταση, η Hailey Bieber επέλεξε ένα λευκό, maxi φόρεμα με ανοιχτή την πλάτη και σέξι κοψίματα. Συνδύασε το look, από το οποίο μοιράστηκε αργότερα φωτογραφίες στο Instagram, με γαλαζοπράσινη σκιά ματιών, μια γαλάζια γούνινη τσάντα και απλά κοσμήματα.

Ο Justin φόρεσε ένα oversized λευκό πουκάμισο και μαύρο παντελόνι για το γάμο της Shepherd, πρώην βοηθού της Kardashian, ενώ η ιδρύτρια της Skims, η μητέρα της και η Haqq φωτογραφήθηκαν με μαύρα φορέματα.

Ωστόσο, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η επιλογή του ντυσίματος της Μπίμπερ προκάλεσε επικρίσεις από τους θαυμαστές της, με ορισμένους να αμφισβητούν την επιλογή του μοντέλου να φορέσει λευκό σε έναν γάμο. Αλλοι πάλι βλέπουν το χρώμα ως γαλάζιο.

«Το μόνο πράγμα που θέλω να μάθω είναι γιατί στο διάολο φόρεσες λευκά σε έναν ΓΑΜΟ», σχολίασε ένα άτομο κάτω από τις φωτογραφίες της Bieber, ενώ ένα άλλος χρήστης ρώτησε: «Γιατί φοράει λευκά σε έναν γάμο;;;;».

«Δεν είναι λάθος στο dress code του γάμου να φορέσεις οτιδήποτε κοντά στο λευκό;», έγραψε κάποιος άλλος.

Σύμφωνα με την Diane Gottsman, ειδική σε θέματα εθιμοτυπίας και ιδρύτρια της σχολής The Protocol School of Texas, η οποία μίλησε στον Independent, ο κανόνας για το απαγορευτικό λευκό πλην της νύφης εξακολουθεί να ισχύει στους γάμους, καθώς σημείωσε ότι «το λευκό εξακολουθεί να προορίζεται για τη νύφη» και ότι οι καλεσμένοι «θα πρέπει να επιλέγουν άλλο χρώμα».

Όσο για το γιατί οι καλεσμένοι θα πρέπει να αποφεύγουν το λευκό χρώμα σε έναν γάμο, η σχεδιάστρια νυφικών Madeline Gardner δήλωσε στο The Knot ότι αυτό είναι το «πιο σημαντικό πράγμα που πρέπει να έχουν οι καλεσμένοι στο μυαλό τους» και ότι είναι θέμα σεβασμού προς τη νύφη.

Αν και πολλοί από τους θαυμαστές της Bieber αποδοκίμασαν την επιλογή του φορέματός της, άλλοι υποστήριξαν ότι το φόρεμα του μοντέλου ήταν στην πραγματικότητα γαλάζιο.

«Το φόρεμά της είναι γαλάζιο, όχι λευκό», υποστήριξε ένα άτομο στα σχόλια κάτω από την ανάρτηση της Bieber στο Instagram, ενώ ένα άλλο είπε: «Πριν αρχίσετε όλοι να κράζετε... το φόρεμα είναι baby blue. Φορούσε baby blue από την κορυφή ως τα νύχια».

Ωστόσο, άλλοι είπαν ότι, ακόμη και αν το φόρεμα της Μπίμπερ ήταν γαλάζιο, η ανοιχτή απόχρωση εξακολουθεί να αποτελεί παραβίαση της γαμήλιας εθιμοτυπίας. «Φοβάμαι ότι αυτό είναι πολύ κοντά στο λευκό», έγραψε ένα άτομο στο Twitter.

Η Bieber δεν ήταν η μοναδική καλεσμένη που αντιμετώπισε αντιδράσεις για το ντύσιμο της στον γάμο, καθώς οι θαυμαστές αμφισβήτησαν επίσης την καταλληλότητα του φορέματος και της Kardashian.

SHARE