Η Κάρλα Μπρούνι με μπλε φόρεμα
O σχεδιαστής μόδας έγινε 60 ετών/Φωτογραφία: ΑP images
FLASHBACK

H Κάρλα Μπρούνι εύχεται στον Τζον Γκαλιάνο με μια φωτό από το παρελθόν -Στο ατελιέ του, με αποκαλυπτικό φόρεμα


Ο διάσημος σχεδιαστής μόδας Τζον Γκαλιάνο είχε τα γενέθλιά του και η Κάρλα Μπρούνι θέλησε να του ευχηθεί δημόσια μέσω του προφίλ της στο Instagram.

O εκκεντρικός και αμφιλεγόμενος σχεδιαστή μόδας, ο οποίος έφτασε στο χείλος της καταστροφής μετά το σκάνδαλο που ξέσπασε το 2011 λόγω των αντισημιτικών δηλώσεών του και είχε σαν αποτέλεσμα την απόλυσή του από τον oίκο Dior, έγινε 60 ετών στις 28 Νοεμβρίου.

Ο Τζον Γκαλιάνο, ένα μοναδικό «φαινόμενο» στον καλλιτεχνικό χώρο της μόδας και της δημιουργίας, δέχτηκε ευχές από φίλους, συνεργάτες και διάσημα μοντέλα. H πρώην Πρώτη Κυρία της Γαλλίας, Κάρλα Μπρούνι, ήταν ανάμεσα σε αυτούς που του ευχήθηκαν χρόνια πολλά και η φωτογραφία τους από το παρελθόν τράβηξε την προσοχή μας.

Στην ασπρόμαυρη φωτογραφία από το παρελθόν βλέπουμε την Κάρλα Μπρούνι να βρίσκεται στο ατελιέ του Βρετανού σχεδιαστή και να φοράει μια αποκαλυπτική δημιουργία του. Ο Τζον Γκαλιάνο κάνει τις τελευταίες διορθώσεις στο φόρεμα.

«Η καρδιά μου σε ακολούθησε από το πρώτο σου ατελιέ στη Βαστίλη μέχρι τον Givenchy και τον Dior. Ο θαυμασμός μου για το μεγάλο ταλέντο σου δεν σταμάτησε ποτέ, από το πρώτο show που έκανα για σένα μέχρι τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ. Σου εύχομαι χαρούμενα γενέθλια αγαπητέ Τζον» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Δείτε τη φωτογραφία:

SHARE