Κάρλι Κλος
Κάρλι Κλος/Φωτογραφία: AP images
ΚΑΡΛΙ ΚΛΟΣ

Η Κάρλι Κλος υιοθέτησε το χρώμα μαλλιών που κάνει θραύση το 2023


Η Κάρλι Κλος υπήρξε για πάρα πολλά χρόνια ξανθιά και πέρυσι αποφάσισε να τολμήσει μια μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά της.

Η Κάρλι Κλος έκανε, λοιπόν, μια μάλλον απροσδόκητη αλλαγή στα μαλλιά της, αφού μετά από 10 ολόκληρα χρόνια που έχει υιοθετήσει σταθερά το ξανθό, αποφάσισε να το τολμήσει και να γίνει καστανή.

Το διάσημο μοντέλο έχει πλέον μια γλυκιά απόχρωση του καστανού, σε φυσικό τόνο, που αναδεικνύει υπέροχα τα χρώματα της και την επιδερμίδα της. Εξάλλου η μόδα πλέον προστάζει την επιστροφή στην φυσικότητα, με ελάχιστο μακιγιάζ και natural αποχρώσεις σε μαλλιά και make up.

Επίσης, το καστανό χρώμα στα μαλλιά και συγκεκριμένα το λεγόμενο «dark chocolate» είναι από μόνο του η νούμερο ένα τάση για φέτος τον χειμώνα. Η Κάρλι Κλος, η Χέιλι Μπίμπερ, η Ιρίνα Σάικ και η Ζεντάγια έχουν ήδη υιοθετήσει την μεγάλη τάση.

Η Κάρλι Κλος υιοθέτησε το χρώμα μαλλιών που κάνει θραύση το 2023

Το 2023 τα καστανά μαλλιά θα κατακτήσουν την κορυφή της λίστας με τα hair trends και η πρόσφατη εμφάνιση της Κάρλι Κλος στην επίδειξη μόδας του Dior στο πλαίσιο της εβδομάδας μόδας του Παρισιού.

Φωτογραφία: Splash Ideal images

Το dark chocolate είναι μία καστανή απόχρωση με έντονες επιρροές από τα '90s, η οποία θυμίζει το χρώμα της μαύρης bitter σοκολάτας.

Από τον σκούρο εσπρέσο μέχρι το ανοιχτό καστανό καφέ —και όλα τα ενδιάμεσα— υπάρχουν αμέτρητες επιλογές για καστανά μαλλιά. Το θέμα είναι ποιο θα επιλέξετε. Το μυστικό κρύβεται στους τόνους της επιδερμίδας σας. Οι πιο σκούρες αποχρώσεις είναι ιδανικές για τις πιο λευκές ή τις ροζ επιδερμίδες, ενώ το πιο ανοιχτό σοκολατί είναι ιδανικό για σταρένιες.

Πάντως το dark chocolate brunette είναι ένα γλυκό σκούρο καστανό χρώμα που ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες. Όποια απόχρωση κι αν έχει το δέρμα σου και όποιο χρώμα τα μάτια σου, θα φαίνεται ωραίο.

SHARE