Η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη κάθεται σε κόκκινη πολυθρόνα
Δε θα την αναγνωρίζατε/ Φωτογραφία: NDP Photo Agency
13|05|2020 13:10
SHARE
THROWBACK

«Το αγόρι στα πόδια μου είναι η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη» -Στο throwback της Πέγκυς Τρικαλιώτη δεν θα αναγνωρίσεις καμία


Η Πέγκυ Τρικαλιώτη είναι μια ηθοποιός που μετρά πολλά χρόνια στο θεατρικό σανίδι και έχει πολλές αναμνήσεις, αλλά και πλούσιο αρχείο από την πορεία της στην υποκριτική, το οποίο και μοιράζεται συχνά με τους followers της.

Πέρα από ταλαντούχα ηθοποιός και ευτυχισμένη μαμά, η Πέγκυ Τρικαλιώτη είναι και ιδιαίτερα ενεργή στο Instagram, αφού συχνά μοιράζεται στιγμές από την καθημερινότητά της και την επαγγελματική της πορεία, αλλά και αναμνήσεις από το παρελθόν της και προηγούμενες δουλειές της.

Πιο πρόσφατα, η Πέγκυ Τρικαλιώτη μοιράστηκε με τους πάνω από 15 χιλιάδες followers της μια φωτογραφία από την παράσταση «Skriker», η οποία είχε κάνει πρεμιέρα το 1999 στο Θέατρο Πόρτα. Στη φωτογραφία βλέπουμε την Ελληνίδα ηθοποιό ξανθιά, να παίζει τη «bimbo», όπως διαβάζουμε στην ανάρτηση, ενώ στα πόδια της βλέπουμε έναν άνδρα, ο οποίος, ωστόσο είναι… η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη.

«Μόλις μου έστειλαν αυτήν την φωτό… Εδώ παίζω μια bimbo (ναι έχω παίξει και ένα τέτοιο πλάσμα)… Και το αγόρι στα πόδια μου είναι η Καρυοφυλλιά (ναι αυτή είναι η Καραμπέτη)… Το έργο λεγότανε Skriker της Caryl Churchill… Μια παράσταση που την θυμάμαι με λατρεία!» έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας η Πέγκυ Τρικαλιώτη.

Στο θεατρικό, πρωταγωνιστούσε και η Νατάσα Καλογρίδη, ενώ η υπόθεση του «Skriker» αφορούσε στην ιστορία του ομώνυμου, παραμορφωμένου πνεύματος, που έπαιρνε διάφορες μορφές και επισκεπτόταν τους ανθρώπους είχαν χάσει την πίστη τους στον κόσμο των πνευμάτων.

SHARE