Η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη
Η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη/Φωτογραφία: Bovary/Πάνος Μάλλιαρης
FLASHBACK

Τhrowback: Η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη με κοντό καρέ πριν από 33 χρόνια


Μια φωτογραφία της Καρυοφυλλιάς Καραμπέτη από το παρελθόν δημοσιεύτηκε στο Instagram από τον φωτορεπόρτερ Νίκο Δρούκα.

Λατρεύουμε να βλέπουμε παλιές φωτογραφίες από διάσημες Ελληνίδες, πόσο μάλλον όταν προέρχονται από τα «χρυσά» 90s και 80s. Ο φωτορεπόρτερ Νίκος Δρούκας, ο οποίος έχει φωτογραφίσει πολλά πρόσωπα της ελληνικής showbiz, δημοσίευσε στο προφίλ του στο Instagram μια φωτογραφία της ηθοποιού Καρυοφυλλιάς Καραμπέτη από το 1988, με κοντό καρέ και μαύρο φόρεμα.

Ενα ταξίδι πίσω στο παρελθόν είναι ο προσωπικός λογαριασμός του Νίκου Δρούκα στο Instagram. Αυτή τη φορά, η φωτογραφία της Καρυοφυλλιάς Καραμπέτη τράβηξε την προσοχή των διαδικτυακών του φίλων καθώς η γνωστή ηθοποιός είναι ιδιαίτερα αγαπητή στο κοινό και πάντα ξεχωρίζει όχι μόνο για το υποκριτικό της ταλέντο πάνω στην σκηνή, αλλά και για την κομψότητά της στις δημόσιες εμφανίσεις της.

Στην παρακάτω φωτογραφία την βλέπουμε με έντονο κόκκινο κραγιόν και πολύ κοντό καρέ, να στέκεται δίπλα στον φωτορεπόρτερ Νίκο Δρούκα πιθανότατα σε κάποιο καμαρίνι θεάτρου.

Δείτε εδώ:

Η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη έχει σημειώσει στη συνέντευξή της στη BOVARY: «Δεν προλαβαίνω να σκεφτώ τον χρόνο που περνάει. Οταν ήμουν νέα περισσότερο φοβόμουν την έννοια της φθοράς, του γήρατος και του θανάτου, το υπαρξιακό μου ήταν πολύ πιο οξυμένο σε σχέση με μια σχετική συμφιλίωση που υπάρχει τώρα. Βέπεις γύρω σου ότι η γενιά σου μεγαλώνει, γερνάει, βλέπεις τον εαυτό σου στον καθρέφτη. Φεύγουν οι αγαπημένοι σου άνθρωποι, φεύγουν οι γονείς σου, οι φίλοι σου, οι δάσκαλοί σου, ένας ολόκληρος κόσμος. Αυτό, πέρα από τον πόνο και την οδύνη, σε κάνει να σκεφτείς ότι έρχεται και η δική σου σειρά, κάπου το φιλοσοφείς το πράγμα και εύχεσαι το ταξίδι να κρατήσει όσο γίνεται πιο πολύ, αλλά να κρατήσει καλά...».

SHARE