Κατερίνα Βρανά
Φωτογραφία: Παναγιώτης Μάλλιαρης
19|02|2021 13:23
SHARE
ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΒΡΑΝΑ

Η Κατερίνα Βρανά στέκεται όρθια και φωτογραφίζεται στα χιόνια -Συγκίνησε τους followers


Πριν από μερικά χρόνια, η Κατερίνα Βρανά ενώ βρισκόταν στη Μαλαισία έπαθε διάτρηση εντέρου, με αποτέλεσμα να πάθει σηψαιμία και να τη βάλουν σε τεχνητό κόμμα.

Μιλώντας στην εκπομπή «Μεσάνυχτα» είπε: «Δε ξέρουν τι το δημιούργησε. Έγινε διάτρηση εντέρου. Βγήκαν έξω όλα τα κόπρανα, μολύνθηκαν όλα τα όργανα, έπαθα σηψαιμία. Έχω ακόμα πρόβλημα κίνησης, όρασης, ισορροπίας. Ήμουν στη Μαλαισία τότε… Ότι γινόταν γύρω μου τα έβλεπα στα όνειρά μου, υποσυνείδητα άκουγα τα πάντα.

Οπότε, όταν ξύπνησα ήξερα που είμαι και τι έχει γίνει, αλλά δεν ήξερα το δρόμο που έχω μπροστά μου, αυτό ίσως με βοήθησε… Το χιούμορ μου επιστρατεύτηκε αμέσως, στη Μαλαισία φοβήθηκα κάποια στιγμή που έπαθα μια αιμορραγία… Από τότε που γύρισα Ελλάδα με παίρνει από κάτω πιο πολύ, όταν δε μπορώ να κάνω κάτι που είναι απλό. Πρέπει να έχω κάποιον δίπλα μου γιατί έχω και πρόβλημα ισορροπίας»

Η Κατερίνα Βρανά πρόσφατα δημοσίευσε μια φωτογραφία της στο Twitter, όπου τη βλέπουμε χαμογελαστή να ποζάρει στα χιόνια. Η ανάρτηση συγκίνησε τους θαυμαστές της, καθώς ήταν η πρώτη φορά ύστερα από την περιπέτεια της υγείας της που την είδαν να στέκεται όρθια και όχι καθισμένη στο καροτσάκι.

Συγκινημένη από την αντίδραση των fans της, η Κατερίνα Βρανά έκανε ακόμα ένα tweet: «Χθες το βράδυ ανέβασα μία φωτογραφία όπου στεκόμουν όρθια στο χιόνι στην Αθήνα και αντί να θαυμάσετε το χιόνι, όλοι μου δίνατε συγχαρητήρια επειδή ήμουν όρθια. Ελπίζω να είστε χαρούμενοι τώρα, κλαίω…”, έγραψε, μεταξύ άλλων, στο μήνυμα της στα αγγλικά.

Η ίδια σε συνέντευξή της στην Bovary είχε τονίσει: «Ποτέ δεν θεώρησα ότι δεν θα γίνω καλά. Ούτε οι γιατροί μου είπαν ποτέ ότι δεν θα ξανα-οτιδήποτε... Τώρα περπατάω στηριζόμενη και η εξέλιξη συνεχίζεται και στην ομιλία και στην όραση. Στην αρχή, που δεν έβλεπα, γιατί είχα τυφλωθεί φουλ, σκέφτηκα ότι αυτό αποκλείεται να είναι μόνιμο. Είπα ότι κάποια μαλακία θα έγινε και θα την φτιάξουμε. [...]. Κι άρχισα να βλέπω σιγά-σιγά, κάποια στιγμή έγινε ένα μεγάλο άλμα στην όρασή μου. Αναθεώρησα πολλά πράγματα μετά από όλο αυτό. Αναγκαστικά το κάνεις.

Μετά από μια τέτοια περιπέτεια ο καθένας μπορεί να γίνει ό,τι θέλει. Νομίζω όμως ότι γίνεσαι πιο συμπονετικός με τους γύρω σου, να μπορείς να νοιώσεις καλύτερα τους άλλους. Εγώ απέκτησα υπομονή που δεν είχα. Αλλά όχι δεν σκέφτηκα γιατί αυτό συνέβη σε μένα. Λογικά μου συνέβη. Εφτασα και ξεπέρασα τα όριά μου. Κι ο οργανισμός μου αντέδρασε».

SHARE