Κατερίνα Διδασκάλου
Κατερίνα Διδασκάλου/ Φωτογραφία: NDP Photo Agency
09|02|2024 10:29
SHARE
ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΥ

Η Κατερίνα Διδασκάλου με κόκκινα δερμάτινα γάντια και καπέλο, σαν ντίβα του παλιού Χόλιγουντ


Η Κατερίνα Διδασκάλου έκανε μια εμφάνιση στο κέντρο της Αθήνας, η οποία απέπνεε την κομψότητας μιας άλλης εποχής.

Η Κατερίνα Διδασκάλου είναι μια γυναίκα με το δικό της, μοναδικό στιλ, το οποίο εμπνέει τις γυναίκες με κλασικό γούστο. Κάθε ντύσιμό της αποπνέει μια αέρινη φινέτσα και φαίνεται ότι και η ίδια αγαπά τη μόδα και τους στιλιστικούς πειραματισμούς.

Το ντύσιμο εξάλλου είναι προέκταση του τρόπου σκέψης και της αισθητικής, και οι γυναίκες με εκλεπτυσμένη αισθητική γνωρίζουν πάντα πώς να προσαρμόζουν τις τάσεις στο στιλ τους.

Πρόσφατα, η Κατερίνα Διδασκάλου έκανε μια πολύ κομψή εμφάνιση, με τον φωτογραφικό φακό να την απαθανατίζει στη Βουκουρεστίου, με ένα look που είχε κάτι από Χόλιγουντ.

Η Κατερίνα Διδασκάλου, λοιπόν, χαμογελούσε στους φωτογράφους φορώντας μια από τις πιο δυνατές τάσεις του φετινού χειμώνα, ένα ζευγάρι γάντια -και μάλιστα σε κόκκινο χρώμα.

Η εμφάνιση της Κατερίνας Διδασκάλου με κόκκινα δερμάτινα γάντια και καπέλο

Η Κατερίνα Διδασκάλου με κόκκινα δερμάτινα γάντια και καπέλο
NDP Photo Agnecy

Αποπνέοντας απίστευτη γοητεία, τα δερμάτινα γάντια ανέκαθεν είχαν την ικανότητα να αναβαθμίσουν κάθε ντύσιμο, από το πιο απλό έως το πιο επίσημο, χαρίζοντας φινέτσα άλλης εποχής.

Ένα τέτοιο κομμάτι που θεωρείται statement χρειάζεται ένα look σε πιο «ήσυχη» παλέτα, για να μη δημιουργηθεί «φασαρία». Έτσι, λοιπόν, σκέφτηκε και η Κατερίνα Διδασκάλου, η οποία επέλεξε για την έξοδό της ένα κομψό γκρι υφασμάτινο παντελόνι, το οποίο συνδύασε με μαύρα μποτάκια με στρογγυλή μύτη, ένα ιδιαίτερο μαύρο ημίπαλτο σε στιλ blazer με λευκό πουκάμισο από μέσα, που έδινε μια ανδρόγυνη πινελιά στο σύνολο.

Στο look της, η Κατερίνα Διδασκάλου πρόσθεσε ένα μαύρο μακρύ κασκόλ και fedora hat, το οποίο ενίσχυσε το Old Hollywood στιλ του ντυσίματος.

SHARE