Κατερίνα Διδασκάλου αθλητικό σύνολο
H Κατερίνα Διδασκάλου/Φωτογραφία: Bovary-Πάνος Μάλλιαρης
02|08|2022 08:05
SHARE
ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΥ

Η Κατερίνα Διδασκάλου μας ξεναγεί στο μπαλκόνι της με ποιητική διάθεση και φόντο την Ακρόπολη


Η Κατερίνα Διδασκάλου μας ξεναγεί κατά καιρούς στο όμορφο μπαλκόνι της με φόντο την μεγαλειώδη θέα της Ακρόπολης, και διάθεση ποιητική.

Η διάσημη ηθοποιός έχει δημιουργήσει ένα προσωπικό ησυχαστήριο στον εξωτερικό χώρο του διαμερίσματός της στο κέντρο της Αθήνας, το οποίο της προσφέρει ανεκτίμητες στιγμές χαλάρωσης και μια καθημερινή απόδραση από τους φρενήρεις ρυθμούς της καθημερινότητας.

Το καλαίσθητο μπαλκόνι με την ειδυλλιακή θέα φαίνεται πως αποτελεί -μεταξύ άλλων- και πηγή έμπνευσης για την αγαπημένη ηθοποιό, η οποία συνηθίζει να μοιράζεται βίντεο με τους διαδικτυακούς της φίλους απαγγέλοντας ποιήματα σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.

Με την ερμηνευτική δεινότητα που τη χαρακτηρίζει και φόντο την απαράμιλλη θέα της Ακρόπολης, η πολυσχιδής καλλιτέχνης μας «ταξιδεύει» σε πιο ρομαντικούς καιρούς μέσα από τα λόγια εμβληματικών ποιητών όπως του Κώστα Καρυωτάκη, της Κικής Δημουλά και του Τίτου Πατρίκιου.

Η Κατερίνα Διδασκάλου ξεναγεί ενίοτε τους ακολούθους της στο Instagram στο φωτεινό μπαλκόνι της, χαρίζοντας κλεφτές ματιές από στιγμές της καθημερινότητα της, ενώ κάνει την πρωινή της γυμναστική ή ενώ απλά κάθεται και συλλογίζεται ρεμβάζοντας την συγκλονιστική της θέα.

Η διάσημη ηθοποιός βρίσκεται επί του παρόντος σε περιοδεία με τον μονόλογο του Αντώνη Τσιπιανίτη, Η πόρνη από πάνω, τον οποίο παρουσιάζει στο θέατρο εδώ και 11 χρόνια. Με αφετηρία την Αθήνα, θα ταξιδέψει στην Αίγινα και την Κρήτη και θα επιστρέψει και πάλι στην Αττική για την ολοκλήρωση της περιοδείας της.

SHARE