Κατερίνα Γερονικολού
Κατερίνα Γερονικολού/Φωτογραφία: instagram
ΝΕΟ HAIR LOOK

Η Κατερίνα Γερονικολού άλλαξε το χρώμα των μαλλιών της μετά από χρόνια


Μία μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της αποφάσισε να κάνει η Κατερίνα Γερονικολού.

Η ηθοποιός, παρότι για πολλά χρόνια έχει διατηρήσει το ίδιο χρώμα στα μαλλιά της, εμφανίστηκε στο Instagram με νέο hair look.

H Κατερίνα Γερονικολού σημείωσε για την μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά της:

«Αν πριν λίγους μήνες κάποιος μου έλεγε ότι θα τολμούσα μία τέτοια αλλαγή στα μαλλιά μου μάλλον θα γελούσα. Τόσα χρόνια παραμένω σταθερή και δεν έχω πειραματιστεί με τα μαλλιά μου. Για μένα ήταν σημαντικό να νιώθω ασφάλεια και εμπιστοσύνη κι όταν ήρθε η στιγμή να τολμήσω κάτι διαφορετικό απευθύνθηκα στο Νικόλα, ο οποίος με έκανε να νιώσω αμέσως σιγουριά.

Αποφασίσαμε να ανανεώσουμε το χρώμα μου στη ρίζα με τη βαφή #ΙΝΟΑ που δεν περιέχει αμμωνία και συνεχίσαμε στα μήκη και τις άκρες με την τεχνική του FrenchBalayage η οποία χαρίζει ένα φυσικό αποτέλεσμα. Δεν είναι φανταστικά; Εσείς τι λέτε;».

Η Κατερίνα Γερονικολού άλλαξε το χρώμα των μαλλιών της μετά από χρόνια

Η Κατερίνα Γερονικολού αφέθηκε στα χέρια του hair colour expert της L'Oreal Paris, Νικόλα Βιλλιώτη, και το αποτέλεσμα ενθουσίασε όχι μόνο την ηθοποιό, αλλά και τους followers της στο Instagram.

Το French Balayage που έκανε η Κατερίνα Γερονικολού στα μαλλιά της συνδυάζει ένα τέλεια εκτελεσμένο ξάνοιγμα με ένα λαμπερό χρώμα μαλλιών. Αυτή η τεχνική χαρίζει το πιο φυσικό αποτέλεσμα. Η ομορφιά του French balayage είναι ότι μπορεί να επιτευχθεί σε όλα τα χρώματα μαλλιών, από ανοιχτόχρωμες έως σκούρες αποχρώσεις.

SHARE