Κατερίνα Παπουτσάκη
Κατερίνα Παπουτσάκη/Φωτογραφία: Ιnstagram
INSTAGRAM

Η Κατερίνα Παπουτσάκη έκανε botox στα μαλλιά της -Ενθουσιασμένη με το αποτέλεσμα


Η Κατερίνα Παπουτσάκη έκανε μπότοξ στα μαλλιά της και ενθουσιάστηκε με το αποτέλεσμα.

Τι είναι όμως το hair botox; Πρόκειται για μία θεραπεία βαθιάς περιποίησης και αναζωογόνησης των μαλλιών. Η θεραπεία botox μαλλιών προσφέρει στα μαλλιά πολύτιμα συστατικά για βαθιά ενυδάτωση και αναδόμηση της τρίχας.

Ωστόσο, δεν πρέπει να μπερδεύουμε τη θεραπεία κερατίνης με τη θεραπεία μπότοξ μαλλιών. Η κερατίνη αποτελεί μία χημική θεραπεία λείανσης και αντιμετώπισης του φριζαρίσματος, ενώ το μπότοξ μαλλιών είναι μία θεραπεία με φυσικά συστατικά, όπως βιταμίνες, αντιοξειδωτικά και κολλαγόνο.

Η Κατερίνα Παπουτσάκη έκανε botox στα μαλλιά της

Η Κατερίνα Παπουτσάκη αποφάσισε να περιποιηθεί τα μαλλιά της στο κομμωτήριο και έκανε botox μαλλιών όπως αποκάλυψε στο προφίλ της στο Instagram.

Η λύση στο πρόβλημα των ταλαιπωρημένων και χωρίς ζωντάνια μαλλιών είναι η θεραπεία botox. Με αυτή την θεραπεία τα μαλλιά μπορούν να αποκτήσουν λάμψη και υγιή όψη. Ταυτόχρονα, η θεραπεία είναι αποτελεσματική στην αντιμετώπιση προβλημάτων του τριχωτού, όπως της πιτυρίδας, της ξηροδερμίας, αλλά και της τριχόπτωσης. Αν σε ενδιαφέρει και το δοκιμάσεις κι εσύ στα μαλλιά σου, το botox μαλλιών είναι μία υπηρεσία που μπορείς να βρεις στα κομμωτήριό σου.

Το μπότοξ μαλλιών μπορεί να είναι ιδιαίτερα ευεργετικό για γυναίκες που έχουν υποστεί συχνό styling, έκθεση στη θερμότητα, χημικές θεραπείες ή υπερβολική βαφή, τα οποία μπορεί να προκαλέσουν αποδυνάμωση των μαλλιών, ευθραυστότητα και τάση για σπάσιμο.

Εάν είσαι από τις γυναίκες που σε ταλαιπωρεί η ψαλίδα και οι άκρες των μαλλιών σου σπάνε, τότε το botox σίγουρα θα βοηθήσει τα μαλλιά σου να ανακτήσουν την ελαστικότητα και το πάχος τους. Άλλωστε όλες μας θέλουμε να έχουμε υγιή και λαμπερά μαλλιά, για μοναδικές εμφανίσεις, γεμάτες αυτοπεποίθηση. 

SHARE