Η Κατερίνα Παπουτσάκη με φόρεμα από τα H&M
Η Κατερίνα Παπουτσάκη με φόρεμα από τα H&M/Φωτογραφία: Katerina Papoutsaki/instagram
ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ 19 ΕΤΩΝ

Οταν η Κατερίνα Παπουτσάκη εμφανίστηκε στο «Κωνσταντίνου και Ελένης»


Η Κατερίνα Παπουτσάκη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή της ΕΡΤ «Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν» και μίλησε μεταξύ άλλων σχολίασε την συμμετοχή της στην πετυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 «Kωνσταντίνου και Ελένης».

Η γνωστή ηθοποιός ήταν μόλις 19 ετών όταν έκανε έναν guest ρόλο στην σειρά «Κωνσταντίνου και Ελένης» και υποδυόταν μια δημοσιογράφο της τηλεόρασης.

«Τρακ; Τι εννοείς τρακ; Αν μπορούσε να ακουστεί με την ψείρα η καρδιά μου που χτύπαγε δυνατά, δεν υπήρχε αυτό το πράγμα. Μιλάμε για το τρελό το άγχος της… αρκούδας. Και έπρεπε να πω αυτά τα λόγια και η καημένη τα είπα. Το βλέπω και το θεωρώ απαράδεκτο το πώς έπαιξα, αλλά ήμουν 19 χρονών», είπε η Κατερίνα Παπουτσάκη για την τηλεοπτική της συμμετοχή.

Στη συνέχεια η Κατερίνα Παπουτσάκη δήλωσε πως εξαφανίστηκε και δεν ζήτησε ούτε τα χρήματά της ξαφνιάζοντας τον Φώτη Σεργουλόπουλο και την Τζένη Μελιτά.

«Δεν θυμάμαι πώς πήγα εκεί, αλλά θυμάμαι ότι ένιωσα τέτοια ντροπή που δεν ζήτησα καν τα λεφτά μου, εξαφανίστηκα. Τύπου «δεν θέλω να με πληρώσετε, μήπως θέλετε να σας πληρώσω εγώ;» είπε χαρακτηριστικά.

Η Κατερίνα Παπουτσάκη μίλησε για την εποχή που έπαιζε στο «Κωνσταντίνου και Ελένης»

Δείτε το βίντεο με την συμμετοχή της Κατερίνας Παπουτσάκη:

SHARE