Κατερίνα Παπουτσάκη
Κατερίνα Παπουτσάκη/Φωτογραφία: NDP photo agency
ON STAGE

Η Κατερίνα Παπουτσάκη με μίνι φούστα και chunky μπότες πάνω στη σκηνή -Η σέξι εμφάνιση με girly vibes


H Κατερίνα Παπουτσάκη ανέβηκε για πρώτη φορά στη σκηνή του «Σφίγγα Music Theater» για να παρουσιάσει μια συλλογή από τραγούδια που σημαίνουν πολλά για εκείνη. 

Η ηθοποιός εμφανίστηκε την Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου στη μουσική σκηνή «Σφίγγα» και ήταν πολύ ενθουσιασμένη. Η Κατερίνα Παπουτσάκη επέλεξε να ερμηνεύσει δικά της τραγούδια καθώς επίσης και τραγούδια που της φέρνουν στο μυαλό αναμνήσεις, αλλά και μελωδίες του σήμερα.

Ο φωτογραφικός φακός του NDP απαθανάτισε την Κατερίνα Παπουτσάκη τόσο πάνω στη σκηνή όσο και στο καμαρίνι της. H ηθοποιός θα εμφανιστεί και πάλι στη σκηνή του «Σφίγγα» στις 23 Φεβρουαρίου και στις 8 & 22 Μαρτίου του 2024.

Φωτογραφία: NDP photo agency

Η Κατερίνα Παπουτσάκη με μίνι φούστα και chunky μπότες πάνω στη σκηνή

Με μια μίνι μαύρη φούστα και ασορτί σέξι τοπ, η Κατερίνα Παπουτσάκη ανέβηκε στη σκηνή για να τραγουδήσει. To σέξι look της με αρκετά girly vibes ολοκλήρωσε με chunky μπότες και διχτυωτό καλσόν.

Φωτογραφία: NDP photo agency

Εκεί βρέθηκαν και αγαπημένοι φίλοι της Κατερίνας Παπουτσάκη για να την απολαύσουν να τραγουδάει, όπως ήταν η Χριστίνα Κοντοβά, ο Κωνσταντίνος Δέδες, η Μαρία Σολωμού και η Χριστίνα Σάλτη.

Φωτογραφία: NDP photo agency

Θυμίζουμε ότι η Κατερίνα Παπουτσάκη γιόρτασε πρόσφατα τα γενέθλιά της όπου έγινε 45 ετών.

Φωτογραφία: NDP photo agency

H Kατερίνα Παπουτσάκη μίλησε πρόσφατα στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου για τον χωρισμό της από τον Παναγιώτη Πιλαφά και τα δύο παιδιά τους. «To 2023 ήταν δύσκολο, χώρισα μετά από 10-11 χρόνια. Δεν έχει σημασία αν χωρίζεις παντρεμένος ή όχι αλλά αν έχεις παιδιά το κάνει πιο σύνθετο. Δεν είναι εύκολος ένας χωρισμός για τα παιδιά. Το δουλεύουμε, είμαι από πάνω στο πώς το αντιλαμβάνονται. Ζητήσαμε βοήθεια από ψυχολόγο. Δεν πέρασε από το μυαλό μου να μείνω στον γάμο μέχρι να μεγαλώσουν τα παιδιά μας. Επειδή προβλήματα υπήρχαν πάντοτε, ένας καλός γνώμονας για να μείνεις, είναι επειδή υπήρχαν παιδιά. Το σκέφτεσαι 2 και 3 φορές, δεν το συζητώ» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Φωτογραφία: NDP photo agency
SHARE