Ελτον Τζον
Φωτογραφία: AP Images
23|03|2021 15:38
SHARE
PRE OSCAR PARTY

Το καθιερωμένο Pre-Oscar πάρτι του Έλτον Τζον για πρώτη φορά φέτος θα είναι ανοιχτό για όλους


Το ετήσιο Viewing Party του Elton John που κάθε χρόνο γίνεται πριν από την τελετή απονομής των Όσκαρ, συγκεντρώνοντας εκατομμύρια δολάρια για τους σκοπούς του ιδρύματος Elton John AIDS Foundation, φέτος θα γίνει διαδικτυακά στις 25 Απριλίου.

Θα είναι μάλιστα η πρώτη φορά που θα είναι ανοιχτό στο κοινό, με headliner την Dua Lipa και παρουσιαστή τον Neil Patrick Harris. Μαζί τους βέβαια θα είναι ο Elton John και ο σύζυγός του και πρόεδρος του ιδρύματος, David Furnish. Η Dua Lipa θα δώσει μία «λιτή» συναυλία, σύμφωνα με την ανακοίνωση, ενώ περισσότεροι μουσικοί και guests θα ανακοινωθούν αργότερα αυτό τον μήνα.

«Φέτος, φέρνουμε το πάρτι των Oscars στα σπίτια του κόσμου για πρώτη φορά εικονικά για ένα αξέχαστο βράδυ με τον David, εμένα, τον φίλο μας Neil Patrick Harris και την εξαιρετική Dua Lipa, καθώς και πολλά άλλα ονόματα-έκπληξη», δήλωσε ο Elton John σε επίσημη ανακοίνωση. «Τώρα, περισσότερο από ποτέ, πρέπει να σιγουρευτούμε ότι μία πανδημία δεν θα παραμερίσει μία άλλη, και δεν μπορούμε να ξεχάσουμε τα 38 εκατομμύρια ανθρώπων που ζουν με HIV σε όλο τον κόσμο και χρειάζονται τη φροντίδα, την αγάπη και τη στήριξη μας. Ελπίζουμε όλοι να «παρευρεθείτε στο φετινό Pre-Party των Oscars».

Τα εισιτήρια κοστίζουν 16.99€ και τα έσοδα θα διατεθούν για την στήριξη νέων ανθρώπων που νοσούν από AIDS. Μάλιστα συμφωνά με έρευνες έχει υπολογιστεί ότι φέτος λόγω της πανδημίας οι θάνατοι που οφείλονται σε AIDS θα πολλαπλασιαστούν σημαντικά.

Τα προηγούμενα χρόνια ήταν εξαιρετικά δύσκολο κάποιος αν εξασφαλίσει το πολυπόθητο χαρτάκι για να βρεθεί σε αυτή τη γιορτή, φέτος όμως πάνω από 100 χιλιάδες άνθρωποι από όλο τον κόσμο θα μπορούν να παρακολουθήσουν εικονικά το event. Στην Ευρώπη και τη Μεγάλη Βρετανία το πάρτι θα προβληθεί στις 26 Απριλίου, στις 8 το βράδυ ώρα Ελλάδος, ώστε να συμπίπτει με την έναρξη των Όσκαρ.

SHARE