Βασίλισσα Ελισάβετ με σκυλί σε αυτοκίνητο
Η σπάνια ματιά στα άδυτα της βασίλισσας Ελισάβετ /Φωτογραφία: AP
ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΕΛΙΣΑΒΕΤ

Μέσα στο καθιστικό της βασίλισσας Ελισάβετ -Η σπάνια φωτογραφία που μοιράστηκε το Παλάτι και τα πολύτιμα αντικείμενα


Το Παλάτι του Μπάκιγχαμ μοιράστηκε μια νέα φωτογραφία της βασίλισσας Ελισάβετ να μιλά στο τηλέφωνο με τον Πρωθυπουργό Μπόρις Τζόνσον.

Μόλις έγινε γνωστό ότι ο πρίγκιπας Κάρολος βγήκε θετικός στο κορωνοϊό, το Παλάτι θέλησε να καθησυχάσει για την υγεία της 93χρονης μονάρχη.

Η φωτογραφία που δημοσιεύτηκε στον λογαριασμό The royal family στο Instagram, είναι τραβηγμένη μέσα από το ιδιωτικό καθιστικό της βασίλισσας στο Κάστρο του Γουίνδσορ.

Το κλικ μάς πρόσφερε μια σπάνια ματιά στα ιδιαίτερα της βασίλισσας της Αγγλίας, καθώς το δωμάτιο είναι κλειστό για το κοινό ενώ εκεί περνά πολύ καιρό η ίδια όταν βρίσκεται στη βασιλική κατοικία.

Στη φωτογραφία, την βλέπουμε να φορά καρό φούστα, πουκάμισο και ζακέτα και να κρατά ένα 70s κρεμ τηλέφωνο, όπου συνομιλεί με τον Πρωθυπουργό της χώρας.

Μάλιστα, μπορούμε να παρατηρήσουμε πολλά ιστορικά αντικείμενα, διακοσμητικά και ενθύμια με μεγάλη σημασία για την ίδια τη βασίλισσα.

Οι ειδικοί ανέλυσαν την εικόνα και ιδού το αποτέλεσμα:

https://www.instagram.com/p/B-Kxz1RHmZC/

Αγάλματα Corgi

Η αγάπη της βασίλισσας για τα σκυλιά Corgi είναι γνωστή. Για να της θυμίζουν τα σκυλιά που είχε, η Ελισάβετ έχει πάνω στο γραφείο της τρία αγαλματίδια που αναπαριστούν σκυλιά Corgi, ένα από πορσελάνη και δύο ασημένια.

Αγαλματίδιο φρουρού

Πάνω στη γραφείο της, έχει ακόμα ένα αγαλματίδιο με ένα στρατιώτη από τη Φρουρά της Βασίλισσας, με την κόκκινη στολή του και το χαρακτηριστικό του καπέλο. Η ιστορία του είναι άγνωστη, ωστόσο, φαίνεται να είναι από τα αγαπημένα της βασίλισσας.

Μικρότερο αγαλματίδιο στρατιώτη

Δίπλα στέκεται ένα μικρότερο αγαλματίδιο στρατιώτη με τη πλήρη στολή και εξάρτησή του.

Άλογο και εκπαιδευτής

Στο βάθος, πάνω από το τζάκι, διακρίνουμε ένα άγαλμα με τη μορφή αλόγου που είναι σηκωμένο στα δύο του πόδια καθώς και τον εκπαιδευτή του που προσπαθεί να το ηρεμήσει. Η αγάπη της βασίλισσας για τα άλογα είναι γνωστή, άλλωστε.

Χρυσά δοχεία με μπλε χρώμα

Παραδίπλα, στο πεζούλι του τζακιού, τα δύο χρυσά σκευή με μπλε λεπτομέρεια, διακοσμούν τον χώρο. Έχουν δύο από τα πιο βασιλικά χρώματα.

Χρυσό ρολόι

Η βασίλισσα διαθέτει μια μεγάλη συλλογή από ρολόγια. Το διακοσμητικό αυτό ρολόι έχει λατινικούς αριθμούς και στέκει πάνω στο τζάκι.

Άγαλμα της Ελισάβετ πάνω στο άλογο

Το άγαλμα δείχνει την πριγκίπισσα Ελισάβετ του Γιορκ πάνω στο άλογο, γύρω στο 1937.

Πιάτο αντίκα με φρούτα

Το μπολ Wedgwood είναι σε σχήμα λάχανου και φαίνεται να είναι δώρο Χριστουγέννων.

Φλοράλ καναπές

Κάπου στη μέση της φωτογραφίας, βλέπουμε έναν μικρό καναπέ με φλοράλ επένδυση. Εκεί κάθεται η βασίλισσα και ξεκουράζεται, όταν βρίσκεται στο δωμάτιο.

SHARE