Η Κάτια Δανδουλάκη με σακάκι και δερμάτινο παντελόνι
Η φωτογραφία της Κάτιας Δανδουλάκη στο Instagram/Φωτογραφία: NDP photo agency
03|07|2022 13:15
SHARE
ΣΠΑΝΙΑ ΦΩΤΟ

Κάτια Δανδουλάκη και Αλίκη Βουγιουκλάκη σε έξοδο στα 80s -Απαστράπτουσες και χαμογελαστές


Μια σπάνια φωτογραφίας της Αλίκης Βουγιουκλάκη με την Κάτια Δανδουλάκη από τα 80s μας ταξίδεψε στον χρόνο.

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη είναι ένας μύθος στην ελληνική υποκριτική σκηνή, καθώς η μοναδική της ενέργεια και η προσωπικότητά της την ανέδειξαν στην απόλυτη Ελληνίδα σταρ. Με αέρα, αστείρευτο ταλέντο και πιστούς θαυμαστές που υμνούν τον είδωλό τους έως και σήμερα -ακόμα και όσοι γεννήθηκαν μετά τον θάνατό της- το όνομά της συνεχίζει να ζει αιώνιο στις μνήμες όλων.

Από την άλλη, η Κάτια Δανδουλάκη αποτελεί μια από τις πιο ταλαντούχες και αριστοκρατικές γυναίκες στον χώρο, με αμέτρητες επιτυχίες στο ενεργητικό της και μια πηγαία φινέτσα που την κάνει να ξεχωρίζει σε κάθε της εμφάνιση.

Οι δυο γυναίκες είχαν συνεργαστεί επαγγελματικά, αλλά τους έδενε και μια καλή φιλία.

Στο προφίλ της Έλενας Μακρή Λυμπέρη στο Instagram, είδαμε μια φωτογραφία από τα 80s, όπου βλέπουμε την απαστράπτουσα Αλίκη Βουγιουκλάκη και την Κάτια Δανδουλάκη σε κοινή έξοδο. Και οι δύο χαμογελαστές και πολύ λαμπερές.

Στη λεζάντα της σπάνια φωτογραφίας διαβάζουμε: «The good times: Κάτια Δανδουλάκη- αναλλοίωτη στο χρόνο- και απαστράπτουσα Αλίκη Βουγιουκλάκη,σε 80ies δεξίωση και ενσταντανέ από τη θρυλική “Εβδομάδα του Ίακχου”, την εβδομαδιαία στήλη κοσμικών του Ζάχου Χατζηφωτίου στον “Ταχυδρόμο”».

Δείτε την Αλίκη Βουγιουκλάκη και την Κάτια Δανδουλάκη:

SHARE