Η Κάτια Δανδουλάκη
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
05|02|2021 13:44
SHARE
ΣΤΟ ΠΡΩΙΝΟ

Κάτια Δανδουλάκη: Με ένα ιδιόχειρο σημείωμα παίρνει θέση για την καταγγελία των τριών ηθοποιών


Με ένα ιδιόχειρο σημείωμα, η Κάτια Δανδουλάκη δίνει το στίγμα της μία ημέρα μετά την καταγγελία της Άννας Παπαχαραλάμπους, της Λένας Δροσάκη και της Πηνελόπης Αναστασοπούλου κατά του Πέτρου Φιλιππίδη.

Το σημείωμά της διαβάστηκε στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, το Πρωινό την Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου.

«Η Κάτια Δανδουλάκη εμπλέκεται στην υπόθεση, ήταν παρούσα, και απομάκρυνε πρωταγωνιστή από τον θίασό της, διότι καταγγέλθηκε ο συγκεκριμένος, για σεξουαλική παρενόχληση, σε μια άλλη κοπέλα που συμμετείχε στον θίασο» ανέφερε ο Γιώργος Λιάγκας στον αέρα της εκπομπής.

«Μιλάμε για θέατρο που έμεινε κλειστό για δύο μήνες, που έπαθε οικονομική ζημιά, ως θιασάρχισσα η κα Δανδουλάκη, αλλά έβαλε πάνω από όλα το ήθος και την τιμή. Δεν την ένοιαζε το κόστος, έψαξε να βρει άλλον σκηνοθέτη, επειδή ο καταγγελλόμενος ήταν ο σκηνοθέτης της συγκεκριμένης παράστασης, Βρήκε άλλον σκηνοθέτη και στη συνέχεια ανέβηκε το έργο. Με δύο μήνες καθυστέρηση» συμπλήρωσε ο Τάσος Τεργιάκης.

Τι αναφέρει το σημείωμά της:

Σέβομαι την σοβαρότητα του θέματος αυτήν την στιγμή οφείλουν να μιλούν αποκλειστικά και μόνο οι εμπλεκόμενοι και οι δικηγόροι τους. Ο εκβιασμός οποιασδήποτε μορφής δεν επιτρέπεται να γίνεται ανεκτός και να δικαιολογείται σε καμία κοινωνία. Δηλώνω τον απεριόριστο θαυμασμό, την εκτίμηση και την συμπαράστασή μου στα θύματα, που στην ουσία είναι οι ήρωες μια επιβεβλημένης κάθαρσης. Ο χώρος του θεάτρου είναι ο καθρέφτης της ζωής μας και η ζωή είναι ιερή.

To ιδιόχειρο σημείωμα όπως προβλήθηκε στην εκπομπή το Πρωινό
SHARE