Η Κάτια Δανδουλάκη στη σκηνή
Η Κάτια Δανδουλάκη στη σκηνή/Φωτογραφία: NDP photo agency
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

H Κάτια Δανδουλάκη συνάντησε τον γιο του Νίκου Κούρκουλου, Φίλιππο -Ξαφνιάστηκε με την ομοιότητά τους


Στιγμές συγκίνησης εκτυλίχθηκαν στην βράβευση της Κάτιας Δανδουλάκη από τη Μαριάννα Λάτση και τον γιο της, Φίλιππο.

Πριν από λίγες μέρες, η Μαριάννα Λάτση έκανε μια σπάνια δημόσια εμφάνιση μαζί με τον γιο της Φίλιππο Κούρκουλο, για να βραβεύσουν την ηθοποιό Κάτια Δανδουλάκη.

Μητέρα και γιος βρέθηκαν επί σκηνής προκειμένου να απονείμουν το θεατρικό βραβείο «Νίκος Κούρκουλος» στην Κάτια Δανδουλάκη.

Η Μαριάννα Λάτση έχοντας στο πλευρό της τον Φίλιππο παρέδωσε το βραβείο στην καταξιωμένη ηθοποιό, η οποία μάλιστα ξαφνιάστηκε με την ομοιότητα του Φίλιππου με τον πατέρα του, Νίκο Κούρκουλο.

H Κάτια Δανδουλάκη συνάντησε τον γιο του Νίκου Κούρκουλου, Φίλιππο -Ξαφνιάστηκε με την ομοιότητά τους

«Όταν άκουσα ότι είστε πραγματικά εδώ, ήταν έκπληξη και μια βαθιά συγκίνηση γιατί για μένα ο Νίκος ήταν στην αρχή ένα ίνδαλμα και μετά έγινε μια οικογένεια. Με τίμησε και τον τίμησα και εγώ με την αγάπη μου. Είχαμε πολύ μεγάλη οικογενειακή φιλία και μου φαίνεται πραγματικά απίστευτο που, μετά από τόσα χρόνια που περάσαμε, είναι η τιμή και η συγκίνηση είναι λίγα» τόνισε, αρχικά, η πρωταγωνίστρια.

«Την Μαριάννα την νιώθω σαν οικογένεια και τώρα που έβλεπα τον Φίλιππο νόμιζα ότι έβλεπα τον Νίκο. Του μοιάζεις τόσο πολύ, αγάπη μου! Του μοιάζεις τόσο πολύ! Ταράχτηκα δηλαδή που τον είδα… Δεν τον είχα δει από μωρό τον Φίλιππο. Είσαι ίδιος νομίζω και πραγματικά αυτό με συγκίνησε πολύ» συμπλήρωσε η Κάτια Δανδουλάκη.

Δείτε το βίντεο:

SHARE