Κάτια Ζυγούλη και Σάκης Ρουβάς
Φωτογραφία: Instagram/ @sakisrouvas
03|02|2021 10:19
SHARE
Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΤΟ INSTAGRAM

Η Κάτια Ζυγούλη χαζεύει στο κινητό αντί να κάνει γυμναστική και ο Ρουβάς την «πιάνει στα πράσα»


Η Κάτια Ζυγούλη είναι μια από μας.

Με την αναγκαστική καραντίνα λίγο-πολύ η καθημερινότητά μας προ κορωνοϊού έχει αλλάξει και το πρόγραμμα είναι πλέον πολύ διαφορετικό. Δουλειά από το σπίτι, περισσότερος ελεύθερος χρόνος (όχι για όλους), σίγουρα πιο πολλές σειρές στο Netflix και γυμναστική στο σπίτι ή τρέξιμο.

Επειδή όμως η καραντίνα ευνοεί το λιώσιμο, είναι πολύ εύκολο την ώρα που παίρνεις την απόφαση να λιώσεις ένα μισάωρο στη γυμναστική, να παρασυρθείς και να βρεθείς ξαφνικά να κάνεις ατελείωτο scroll down στο Instagram.

Και σε αυτήν την «παγίδα» φαίνεται να πέφτουν καμιά φορά ακόμα και τα μοντέλα!

Για του λόγου το αληθές, πρόσφατα η Κάτια Ζυγούλη δημοσίευσε μια φωτογραφία στο Instagram, στην οποια τη βλέπουμε με φόρμες, με κινητό στο χέρι κι ένα ύφος ξαφνιασμένο, σαν να μην περίμενε να τη βγάλει κανείς φωτογραφία. Όπως μας ενημερώνει η ίδια, όμως, στη λεζάντα της φωτογραφίας έχει πάρει «έκφραση δικαιολογίας». Ο λόγος; Ενώ κανονικά έπρεπε να κάνει τις πρωινές ασκήσεις της, ο Σάκης Ρουβάς την «τσάκωσε» να ασχολείται με το κινητό της!

«Ενώ υποτίθεται ότι κάνω πρωινή γυμναστική, με τσάκωσε να κοιτάζω το κινητό μου… Η έκφραση δικαιολογίας τα λέει όλα…» έγραψε η Κάτια Ζυγούλη στη λεζάντα της χιουμοριστικής φωτογραφίας, η οποία συγκέντρωσε χιλιάδες like. Από τα σχόλια κάτω από την ανάρτηση καταλαβαίνει κανείς ότι πολλοί ταυτίστηκαν!

SHARE