Η Κάτια Ζυγούλη
Η Κάτια Ζυγούλη/Φωτογραφία: Katia Zygouli/instagram
DOWN TOWN

Flashback στα 90s: Oταν η Κάτια Ζυγούλη πόζαρε σε εξώφυλλο περιοδικού με τον τότε σύντροφό της, Μάνο Πανταζή


Λίγα χρόνια πριν γνωρίσει τον Σάκη Ρουβά, η Κάτια Ζυγούλη διατηρούσε δεσμό με τον Μάνο Πανταζή.

Η όμορφη Κάτια Ζυγούλη που ήταν ένα από τα πιο διάσημα μοντέλα της χώρας μας είχε φωτογραφηθεί το 1999 με τον τότε σύντροφό της, Μάνο Πανταζή για τις ανάγκες του περιοδικού Down Town.

Oσο για τον Μάνο Πανταζή και εκείνος με τη σειρά του έχει αφήσει ιστορία στο ελληνικό μόντελινγκ και μαζί με τον Φώτη Γιαννιώτη ήταν το αχτύπητο δίδυμο της ελληνικής μόδας τη δεκαετία του '90.

Το εξώφυλλο λοιπόν του Down Town με πρωταγωνιστές την Κάτια Ζυγούλη και τον Μάνο Πανταζή, το καλοκαίρι του 1999, είχε κάνει αίσθηση για τους προφανείς λόγους.

Τα δύο διάσημα μοντέλα είχαν μιλήσει στο περιοδικό για τη σχέση τους που είχε ξεκινήσει το 1997, με την Κάτια Ζυγούλη να δηλώνει χαρακτηριστικά: «Αισθάνομαι υπέροχα. Είναι ωραίο να ξυπνάς και να έχεις στην αγκαλιά σου έναν όμορφο άντρα, όπως είναι ο Μάνος».

Στο εξώφυλλο βλέπουμε την ανερχόμενη τότε Κάτια Ζυγούλη με κόκκινα μαλλιά σε ηλικία 21 ετών να αγκαλιάζει τον 25χρονο Μάνο Πανταζή και το περιοδικό να σημειώνει: «Το πιο όμορφο ζευγάρι».

Δείτε εδώ:

Αξίζει να σημειώσουμε ότι δύο χρόνια πριν από την φωτογράφιση στο γνωστό εβδομαδιαίο περιοδικό, δηλαδή το 1997, η 19χρονη τότε Kάτια Ζυγούλη είχε στεφθεί πρώτη Ελληνίδα Playmate, στον διαγωνισμό που είχε διοργανώσει το STAR με παρουσιαστές την Κατερίνα Γιατζόγλου και τον Φίλιππο Σοφιανό.

Δείτε το βίντεο (19:09):

Σήμερα, και οι δύο ζουν ευτυχισμένες στιγμές με την οικογένειά τους. Η Κάτια Ζυγούλη είναι παντρεμένη με τον Σάκη Ρουβά και έχουν αποκτήσει 4 παιδιά, ενώ ο Μάνος Πανταζής είναι παντρεμένος με την Αργυρώ Παντελεάκη και έχουν δύο παιδιά.

SHARE