Η Κάτια Ζυγούλη
Η Κάτια Ζυγούλη/Φωτογραφία: Katia Zygouli/instagram
DOWN TOWN

Flashback στα 90s: Oταν η Κάτια Ζυγούλη ήταν ζευγάρι με τον Μάνο Πανταζή


Λίγα χρόνια πριν γνωρίσει τον Σάκη Ρουβά, η Κάτια Ζυγούλη διατηρούσε δεσμό με τον Μάνο Πανταζή.

Η όμορφη Κάτια Ζυγούλη που ήταν ένα από τα πιο διάσημα μοντέλα της χώρας μας.

Oσο για τον Μάνο Πανταζή και εκείνος με τη σειρά του έχει αφήσει ιστορία στο ελληνικό μόντελινγκ και μαζί με τον Φώτη Γιαννιώτη ήταν το αχτύπητο δίδυμο της ελληνικής μόδας τη δεκαετία του '90.

Τα δύο διάσημα μοντέλα είχαν μιλήσει στο περιοδικό Down Town το 1999 για τη σχέση τους που είχε ξεκινήσει το 1997, με την Κάτια Ζυγούλη να δηλώνει χαρακτηριστικά: «Αισθάνομαι υπέροχα. Είναι ωραίο να ξυπνάς και να έχεις στην αγκαλιά σου έναν όμορφο άντρα, όπως είναι ο Μάνος».

Στο εξώφυλλο βλέπουμε την ανερχόμενη τότε Κάτια Ζυγούλη με κόκκινα μαλλιά σε ηλικία 21 ετών να αγκαλιάζει τον 25χρονο Μάνο Πανταζή και το περιοδικό να σημειώνει: «Το πιο όμορφο ζευγάρι».

Αξίζει να σημειώσουμε ότι το 1997, η 19χρονη τότε Kάτια Ζυγούλη είχε στεφθεί πρώτη Ελληνίδα Playmate, στον διαγωνισμό που είχε διοργανώσει το STAR με παρουσιαστές την Κατερίνα Γιατζόγλου και τον Φίλιππο Σοφιανό.

Δείτε το βίντεο (19:09):

Σήμερα, και οι δύο ζουν ευτυχισμένες στιγμές με τις οικογένειές τους. Η Κάτια Ζυγούλη είναι παντρεμένη με τον Σάκη Ρουβά και έχουν αποκτήσει 4 παιδιά, ενώ ο Μάνος Πανταζής είναι παντρεμένος με την Αργυρώ Παντελεάκη και έχουν δύο παιδιά.

SHARE