Κάτια Ζυγούλη και Σάκης Ρουβάς
Κάτια Ζυγούλη και Σάκης Ρουβάς/Φωτογραφία: Katia Zygouli/instagram
BIRTHDAY BOY

Κάτια Ζυγούλη-Σάκης Ρουβάς: Ο μικρός τους γιος έγινε 5 χρονών


Τα γενέθλιά του έχει ο μικρός γιος της Κάτιας Ζυγούλη και του Σάκη Ρουβά.

Ο βενιαμίν της οικογένειας Ρουβά έγινε 5 ετών και η περήφανη μητέρα του έκανε ένα ποστ στο προφίλ της στο Instagram για την ξεχωριστή ημέρα του γιου της, Απόλλωνα.

Η Κάτια Ζυγούλη ανέβασε πολύ χαριτωμένες φωτογραφίες του αποκαλώντας τον «cool τυπάκο».

«Πέντε χρόνια πριν μπήκε στην ζωή μας ο πιο cool τυπάκος! Ξέρει τι θέλει. Γίνεται αστείος για να ξεφύγει όταν κάνει ζημιές. Του αρέσει να μας κάνει να γελάμε.

Είναι Ταύρος και του αρέσει το φαγητό. Το καλό φαγητό. Όλα τα αδέλφια του, του έχουν αδυναμία. Ο Απόλλωνάς μας. Χρόνια πολλά υπέροχο πλάσμα!» σημείωσε χαρακτηριστικά η Κάτια Ζυγούλη και δέχτηκε πολλές ευχές από τους διαδικτυακούς της φίλους για τα γενέθλια του γιου της.

Σημειώνουμε ότι η Κάτια Ζυγούλη πρόσφατα μιλώντας στην εκπομπή «Πρωινό» είχε πει για τον Απόλλωνα: «Όταν έχεις ένα μωρό είναι σαν να σου δίνουν ένα αυτοκίνητο και δεν ξέρεις να οδηγείς. Το τέταρτο παιδί πάει μόνο στον αυτόματο. Ο Απόλλωνας είναι στο σπίτι μόνος του, παίζει, τρώει, τα πάντα μόνος του, από πολύ μικρός. Το πρώτο παιδί το κάνεις βασίλισσα, μετά σιγά σιγά ισορροπείς. Οι μαμάδες έχουμε κεραίες, καταλαβαίνεις πού πρέπει να δώσεις και πόσο».

Μετά από 13 χρόνια κοινής ζωής και μια ευτυχισμένη οικογένεια με τέσσερα παιδιά ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας και ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου τον Ιούλιο του 2017 στο εκκλησάκι του Αγίου Γεωργίου, στην οικία του Βαρδή και της Μαριάννας Βαρδινογιάννη, που ήταν και οι κουμπάροι.

SHARE