Η Κάτια Ζυγούλη
Η Κάτια Ζυγούλη/Φωτογραφία: Katia Zygouli/instagram
ΟΣΑ ΕΓΡΑΨΕ

«Ας μη ξεχάσουμε όσους έχασαν τα πάντα» -Η Κάτια Ζυγούλη συγκλονίζει με τις αναρτήσεις για τις πυρκαγιές


Τεράστια οικολογική καταστροφή ζούμε τις τελευταίες ημέρες με τα χιλιάδες στρέμματα πράσινου να έχουν βαφτεί μαύρα μετά το πέρασμα της φωτιάς.

Πάνω από 650.000 στρέμματα οι καμένες εκτάσεις σε Εύβοια, Αττική και Λακωνία, έως το μεσημέρι της Κυριακής 8 Αυγούστου 2021 σύμφωνα με το meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών.

Κλίμα θλίψης και οργής επικρατεί σε όλη τη χώρα και δεν είναι λίγοι αυτοί που έχουν τοποθετηθεί δημόσια μετά τις ανεξέλεγκτες φωτιές που έχουν κατακάψει τη χώρα. Ανάμεσά τους και η Ζάτια Ζυγούλη, η οποία έγραψε τρία μηνύματα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Το μοντέλο και παρουσιάστρια πριν τρία χρόνια είχε ζήσει την πυρκαγιά στο Μάτι από πάρα πολύ κοντά, αφού το σπίτι που μένει με την οικογένειά της βρίσκεται στον Νέο Βουτζά. Σήμερα, με αφορμή τις πυρκαγιές σε πολλά σημεία της Ελλάδας σημείωσε τα παρακάτω:

«Δεν ξέρω γιατί συμβαίνει όλο αυτό. Αυτό που ξέρω είναι ότι θα το ξαναφτιάξουμε. Όλοι μαζί. Να πηγαίνουν όλα τα σχολεία για αναδάσωση. Κάθε μέρα. Τι να την κάνουν τη μόρφωση αν δεν υπάρχει ζωή γύρω τους; Δεν ξέρω ποιοι είναι οι τύποι με τα γκαζάκια και εικασίες δε θέλω να κάνω. Ξέρω όμως ότι όλο και κάτι έχουμε στο σπίτι μας που πραγματικά μπορούμε να προσφέρουμε σε ανθρώπους που έχασαν τα πάντα.

Ας είμαστε όλοι μαζί. Ας μη ξεχάσουμε τους ανθρώπους που έχασαν τα πάντα όταν σβήσουν οι τελευταίες σπίθες. Πριν τρία χρόνια είχε φωνάξει όλη η Ελλάδα, “Ποτέ ξανά”. Και να που συμβαίνει ξανά και ξανά και ξανά. Όμως θα το ξαναφτιάξουμε» έγραψε χαρακτηριστικά.

SHARE