Νίκος Κούρκουλος και Τζένη Καρέζη
Απόσπασμα από την ταινία «Ένας Μεγάλος έρωτας»
FINOS FILM

Τα πιο καυτά φιλιά του ελληνικού κινηματογράφου


Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Φιλιού η Finos Film έφτιαξε ένα βίντεο με τα «καυτά» φιλιά που σημάδεψαν τον ελληνικό κινηματογράφο.

Οι ταινίες της Finos Film έχουν διαγράψει τη δική τους σημαντική πορεία και ήταν το έναυσμα για να αναπτυχθεί και να ανθίσει ο ελληνικός κινηματογράφος. Όσα χρόνια κι αν έχουν περάσει οι συγκεκριμένες ταινίες μεγαλώνουν γενιές και γενιές και σημειώνουν μεγάλα νούμερα τηλεθέασης κάθε φορά που προβάλλονται στην τηλεόραση.

Αλίκη Βουγιουκλάκη, Τζένη Καρέζη, Ζωή Λάσκαρη, Ρένα Βλαχοπούλου, Θανάσης Βέγγος Κώστας Βουτσάς, Δημήτρης Παπαμιχαήλ, Νίκος Κούρκουλος είναι μόνο μερικοί από τους πρωταγωνιστές που έκαναν μια σημαντική καριέρα και τις ταινίες τους τις βλέπει με ενθουσιασμό ξανά και ξανά.

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Φιλιού η Finos Film ανέβασε στο προφίλ της στο Instagram ένα μοναδικό βίντεο με τα πιο καυτά φιλιά από τις ταινίες που σημάδεψαν μια ολόκληρη εποχή.

Από τα κινηματογραφικά φιλιά μεταξύ άλλων θυμόμαστε έντονα της Τζένης Καρέζη με τον Νίκο Κούρκουλο στην ταινία «Ένας Μεγάλος Έρωτας», τη Ζωή Λάσκαρη με τον Αλέκο Αλεξανδράκη για την ταινία «Ένα κορίτσι για δύο», της Μαίρης Χρονοπούλου με τον Γιάννη Βόγλη για την ταινία «Οι Σφαίρες δεν γυρίζουν πίσω».

Στη λεζάντα του βίντεο έχουν γράψει: «Το φιλί είναι από τους μεγαλύτερους πρωταγωνιστές της ζωής μας και δεν θα μπορούσε να λείπει από τις αγαπημένες μας ελληνικές ταινίες. Μια λέξη, άπειρα συναισθήματα. Φιληθείτε!

Βλέπουμε σκηνές από τις ταινίες «Μια Ζωή την Έχουμε», «Γυμνοί στο Δρόμο», «Ένα Κορίτσι για Δύο», Τα Δύο Πόδια σε Ένα Παπούτσι», «Ένας Μεγάλος Έρωτας», «Οι Κυρίες της Αυλής», «Οι Σφαίρες δεν Γυρίζουν Πίσω», «Το Αμαξάκι», «Ο Κατήφορος», «Το Σωφεράκι», «Πολύ Αργά για Δάκρυα», «Ορατότης Μηδέν» και «Ο Επαναστάτης Ποπολάρος.* Voice-over από την ταινία «Ιστορία Μιας Ζωής».

SHARE