Μαρί Σαντάλ και Παύλος Γλίξμπουργκ
Μαρί Σαντάλ και Παύλος Γλίξμπουργκ/Φωτογραφία: mariechantal22/instagram
INSTAGRAM

Το τρυφερό φιλί της Μαρί Σαντάλ στον σύζυγό της, Παύλο Γλίξμπουργκ


Καθισμένοι σε ένα παγκάκι, η Μαρί Σαντάλ και ο σύζυγός της, Παύλος Γλίξμπουργκ, ανταλλάσσουν ένα τρυφερό φιλί.

Η Μαρί Σαντάλ δημοσίευσε μια πολύ προσωπική στιγμή της στο προφίλ της στο Instagram, όπου την βλέπουμε μαζί με τον σύζυγό της να δίνουν ένα φιλί στο στόμα ενώ είναι καθισμένοι στο «παγκάκι του φιλιού» όπως έγραψε στη λεζάντα, στο οποίο έκανε και ταγκ τον Αμερικανό αρχιτέκτονα Peter Marino.

Ντυμένος casual με τζιν, σκούρο μπλε πουκάμισο και λευκά sneakers ο Παύλος Γλίξμπουργκ βρίσκεται δίπλα στην αγαπημένη του σύζυγο, η οποία επίσης φοράει ένα λευκό τζιν flared παντελόνι, πλατφόρμες, ενώ έχει ριγμένη στους ώμους της μια stylish ζακέτα.

To ζευγάρι αρραβωνιάστηκε το 1995 ύστερα από τη ρομαντική πρόταση γάμου που έκανε ο Παύλος στη Μαρί- Σαντάλ σε ένα θέρετρο στη Σουηδία. Ο γάμος κανονίστηκε για την 1 Ιουλίου του ίδιου έτους, όπου παρευρέθηκαν βασιλικές οικογένειες από ολόκληρη την Ευρώπη. Ανάμεσα στους 1.250 καλεσμένους δεν θα μπορούσε να λείπει η βασίλισσα Ελισάβετ Β’, ο Πρίγκιπας Φίλιππος, ο Κάρολος αλλά και η θεία του γαμπρού Βασίλισσα Σοφία της Ισπανίας.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε στον καθεδρικό ναό της Αγίας Σοφίας του Λονδίνου. Δύο χρόνια μετά τον γάμο τους απέκτησαν την Μαρία- Ολυμπία. Ακολούθησε ο Κωνσταντίνος Αλέξιος το 1998, ο Αχιλλέας -Ανδρέας το 2000, ο Οδυσσέας -Κίμων το 2004 και ο Αριστείδης-Σταύρος το 2008.

SHARE