Κέιτ Μίντλετον / Φωτογραφία: AP
Κέιτ Μίντλετον / Φωτογραφία: AP
02|02|2023 10:49
SHARE
ΚΕΙΤ ΜΙΝΤΛΕΤΟΝ

Η Κέιτ Μίντλετον με νέο χρώμα στα μαλλιά της -Το πλούσιο dark chocolate είναι η τάση του χειμώνα


Η πριγκίπισσα της Ουαλίας υιοθέτησε την τάση της σεζόν στο χρώμα των μαλλιών και το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικό.

Οι τάσεις στη μόδα και στην ομορφιά κάνουν κύκλους στον χρόνο και όπως φαίνεται ολοένα και περισσότερες γυναίκες επιλέγουν το νέο hot χρώμα της σεζόν, το σκούρο καστανό, ή αλλιώς dark chocolate.

Το dark chocolate άλλωστε, είναι μία καστανή απόχρωση με έντονες επιρροές από τα '90s, η οποία θυμίζει το χρώμα της μαύρης bitter σοκολάτας ενώ μπορεί με ανταύγειες να «φωτίσει» το πρόσωπο και να φανεί ακόμη πιο φυσικό.

Η Κάρλι Κλος, η Χέιλι Μπίμπερ, η Ιρίνα Σάικ και πολλές ακόμη γυναίκες έχουν ήδη υιοθετήσει τη μεγάλη τάση με τη πριγκίπισσα Κέιτ Μίντλετον ναι λέει «ναι» σε μια αλλαγή μετά από καιρό.

Η Κέιτ Μίντλετον υιοθέτησε το dark chocolate χρώμα στα μαλλιά που είναι τάση

Με αφορμή την εμφάνισή της στο Leeds Kirkgate Market η πριγκίπισσα της Ουαλίας αποκάλυψε το νέο της look και η πιο σκουρόχρωμη απόχρωση στα μαλλιά της δεν πέρασε απαρατήρητη στους royal fans. Άλλωστε, μέχρι πρότινος η Κέιτ Μίντλετον είχε ένα γλυκό καστανό χρώμα στα μαλλιά της με διακριτικούς ξανθούς τόνους και η αλλαγή «έδειξε» αμέσως.

Το πρόσωπό της τονίζεται περισσότερο ενώ η λευκή επιδερμίδα της φωτίζεται ιδανικά.

Φωτογραφία: Splash Ideal Images

Αν θελήσεις να υιοθετήσεις και εσύ τη νέα τάση το μυστικό στο χρώμα αυτό κρύβεται στους τόνους της επιδερμίδας. Οι πιο σκούρες αποχρώσεις είναι ιδανικές για τις πιο λευκές ή τις ροζ επιδερμίδες, ενώ το πιο ανοιχτό σοκολατί είναι ιδανικό για σταρένιες επιδερμίδες.

Πάντως το dark chocolate brunette είναι ένα γλυκό σκούρο καστανό χρώμα που ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες.

Φωτογραφία: Splash Ideal Images

Όποια απόχρωση κι αν έχει το δέρμα και τα μάτια σου, θα φαίνεται ωραίο με τα κατάλληλα lowlights, όπως έκανε και η Κέιτ Μίντλετον. Η ρίζα της είναι εμφανώς πιο σκούρα ενώ στις άκρες των μαλλιών της μπορεί κανείς να παρατηρήσει πως υπάρχουν πιο φωτεινές ανταύγειες.

SHARE