Φωτογραφία: Splash Images
Φωτογραφία: Splash Images
03|03|2023 14:58
SHARE
ΚΕΙΤ ΜΙΝΤΛΕΤΟΝ

Η Κέιτ Μίντλετον φόρεσε το χρώμα που λατρεύουν οι royals σε ένα σικάτο total look


Η Κέιτ Μίντλετον φόρεσε το χρώμα που λατρεύουν οι royals ενώ το συνδύασε εξαιρετικά με το καμηλό παλτό της.

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας επέλεξε για την εμφάνισή της ένα κομψό καμηλό παλτό, το οποίο αποτελεί μια διαχρονική και σταθερή αξία στα πανωφόρια της γυναικείας γκαρνταρόμπας, και μάλιστα το επιλέγει συχνά.

Όσο για το υπόλοιπο look της, η Κέιτ Μίντλετον έκανε ένα total navy blue σύνολο, ένα ζιβάγκο και ένα παντελόνι στο χρώμα που αγαπούν τόσο οι royals, όσο και οι γυναίκες που επιθυμούν ένα κομψό χρώμα για τις επίσημες εμφανίσεις τους.

Η Κέιτ Μίντλετον φόρεσε το χρώμα που λατρεύουν οι royals - O συνδυασμός με καμηλό παλτό που το απογειώνει

Η Κέιτ Μίντλετον συνδυάζοντας το total navy blue σύνολό της με το καμηλό παλτό έδειχνε κομψή και σικάτη και αφορμή για την εμφάνισή της στάθηκε η επίσκεψή της στο γηροκομείο της Οξφόρδης.

Φωτογραφία: Splash Ideal Images

Όσο για τα χρώματα που επέλεξε, εκπέμπουν κομψότητα, σιγουριά και μία ανεπιτήδευτη γοητεία. Μπορεί το μπλε να μην συνδυάζεται τόσο εύκολα με άλλα χρώματα, όπως το λευκό ή το μαύρο, ένας από τους αξεπέραστους συνδυασμούς όμως γίνεται με τις αποχρώσεις του καφέ.

Ένα καμηλό παλτό ταιριάζει εξαιρετικά με το navy blue look μιας και αποτελούν και τα δύο γήινα χρώματα. Μπορείς να υιοθετήσεις το συνολικό outfit της Κέιτ Μίντλετον, για τις εμφανίσεις σου ή και στο γραφείο.

Φωτογραφία: Splash Ideal Images
SHARE