Φωτογραφία: AP Images
Φωτογραφία: AP Images
19|05|2024 14:54
SHARE
CATE BLANCHETT

Κέιτ Μπλάνσετ: Απαστράπτουσα στις Κάννες -Η elegant εμφάνιση με ολόχρυσο φόρεμα του οίκου Louis Vuitton


Η Κέιτ Μπλάνσετ έλαμψε στο κόκκινο χαλί του φεστιβάλ των Καννών φορώντας ένα εντυπωσιακό φόρεμα του οίκου Louis Vuitton.

Η βραβευμένη με Οσκαρ ηθοποιός έδωσε το «παρών» στο κόκκινο χαλί του 77ου φεστιβάλ κινηματογράφου των Καννών, με αφορμή την προβολή της ταινίας «Rumours» των Guy Maddin, Evan Johnson και Galen Johnson.

Η 54χρονη πρωταγωνίστρια της μαύρης κωμωδίας, για την εμφάνισή της επέλεξε ένα ολόχρυσο φόρεμα με χάντρες στους ώμους από τον οίκο Louis Vuitton και τα βλέμματα όλων δεν μπορούσαν παρά να είναι στραμμένα πάνω της.

Η elegant εμφάνιση της Κέιτ Μπλάνσετ με ολόχρυσο φόρεμα του οίκου Louis Vuitton

Μετά την πρεμιέρα της ταινίας το Σάββατο, η Κέιτ Μπλάνσετ και το cast της ταινίας έλαβαν ένα τετράλεπτο, όπως αναφέρεται στο Variety, χειροκρότημα από το κοινό, με την ίδια να τους στέλνει φιλιά, εμφανώς συγκινημένη.

H μαύρη κωμωδία «Rumours» αφηγείται την ιστορία των ηγετών επτά πλούσιων δημοκρατιών που χάνονται στο δάσος ενώ συντάσσουν μια δήλωση για μια παγκόσμια κρίση.

Φωτογραφία; AP Images

Στη μαύρη κωμωδία συμμετέχουν επίσης οι Alicia Vikander, Charles Dance, Roy Dupuis, Denis Menochet, Nikki Amuka-Bird, Rolando Ravello, Takehiro Hira και Zlatko Buric.

Φωτογραφία; AP Images
Φωτογραφία; AP Images
Φωτογραφία; AP Images
SHARE