Κένταλ Τζένερ
Φωτογραφία/YouTube
15|04|2024 16:44
SHARE
ΚΕΝΤΑΛ ΤΖΕΝΕΡ

H Κένταλ Τζένερ μοιράζεται τα μυστικά του ανοιξιάτικου μακιγιάζ σε ένα beauty βίντεο


Το τέταρτο beauty βίντεο για την Vogue έκανε η Κένταλ Τζένερ.

Το διάσημο τοπ μόντελ μοιράστηκε με τους ακόλουθούς της to skin care routine της και έπειτα το μακιγιάζ της για ένα glam look.

Η Κένταλ ξεκίνησε το βίντεο φορώντας eye patches προκειμένου να δώσει μία φρεσκάδα στην περιοχή κάτω από τα μάτια. Στη συνέχεια όπως χρησιμοποίησε το gua sha, ένα 100% παρθένο λάδι καρύδας, για το πρόσωπο το οποίο αποτελεί το αγαπημένο της.

«Το gua sha είναι παχύρευστο και γλιστράει και το χρησιμοποιώ πριν πλύνω το πρόσωπό μου. Όταν ξυπνάω το πρωί είναι το πρώτο που κάνω», ανέφερε μεταξύ άλλων η Κένταλ Τζένερ.

Έπειτα έβαλε λίγο ροδόνερο. «Μακάρι να ήμουν πιο συνεπής, θα έβλεπα περισσότερα αποτελέσματα, μη με κρίνετε για αυτό», είπε στο βίντεο.

Έπειτα συνέχισε με την περιποίηση των φρυδιών της, στη συνέχεια ξεκίνησε με το μακιγιάζ. Άπλωσε το foundation, την σκιά, το highlighter και τέλος το κόκκινο κραγιόν.

Αποθεώθηκε από τους ακόλουθούς της για την φυσική εικόνα της

Στο βίντεο η Κένταλ εμφανίστηκε εντελώς άβαφη και φυσική κάτι που πρόσεξαν οι χρήστες του διαδικτύου και έσπευσαν να την αποθεώσουν. Το διάσημο τοπ μόντελ άφησε να φανούν οι φακίδες της, οι μαύροι κύκλοι και κάποια σημάδια στο πρόσωπό της με αποτέλεσμα οι φαν της να σχολιάσουν αυτή την κίνηση πολύ θετικά.

Κάποιος έγραψε: «Λευκές τρίχες και όχι μπότοξ; Είμαι εδώ γι' αυτό», ενώ ένας άλλος πρόσθεσε: «Είναι τόσο όμορφη, αυτό είναι πραγματικό δέρμα». Άλλος της έγραψε: «Σε αγαπώ Κένταλ, επειδή είσαι τόσο αυθεντική, χωρίς φίλτρα και τελείως άβαφη».

SHARE