Κιμ Καρντάσιαν με δαντελένιο φόρεμα
Φωτογραφία: Instagram/@kimkardashian
05|12|2023 10:48
SHARE
ΚΙΜ ΚΑΡΝΤΑΣΙΑΝ

Η χριστουγεννιάτικη διακόσμηση της Κιμ Καρντάσιαν ξεπερνά τα όρια του μαξιμαλισμού


Γιατί να στολίσεις ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο αν μπορείς να στολίσεις δώδεκα; Έτσι μάλλον σκέφτηκε η Κιμ Καρντάσιαν, όπως φαίνεται στα stories που ανάρτησε πρόσφατα στο Instagram από το μπάνιο του σπιτιού της.

Η Κιμ Καρντάσιαν ζει σε ένα απόλυτα μίνιμαλ σπίτι, στο οποίο διατηρεί την ίδια φιλοσοφία από όταν το πρωτοδιακόσμησε με τον πρώην σύζυγό της Κάνιε Γουέστ -τεράστιοι χώροι χωρίς διακοσμητικά, έπιπλα αποκλειστικά σε λευκό, μπεζ και γκρι και μεγάλοι μαρμάρινοι πάγκοι, ντουλάπες και διάδρομοι.

Ωστόσο, αυτό το σχεδόν κουραστικά μονόχρωμο σκηνικό αλλάζει συχνά, αφού η Καρντάσιαν διοργανώνει πάρτυ-υπερπαραγωγές, μεταμορφώνοντας το σπίτι της πότε σε κλαμπ, πότε σε στοιχειωμένη έπαυλη (για το Χάλογουιν).

Τα Χριστούγεννα, λοιπόν, είναι άλλη μια ευκαιρία για μαξιμαλισμό, όπως φαίνεται από το μπάνιο της Κιμ, στο παράθυρο του οποίου μετρά κανείς 12 (ή περίπου 12) χριστουγεννιάτικα δέντρα με λευκά φωτάκια.

Οι πιστοί φαν θυμούνται ότι η ριάλιτι περσόνα είχε κάνει τον ίδιο διάκοσμο και πέρυσι, ενώ τα δέντρα στο μπάνιο δεν είναι η μόνη παράδοση που τήρησε.

Όπως φαίνεται σε άλλο story που ανάρτησε, η Καρντάσιαν προσέλαβε τον βραβευμένο με Grammy μουσικό Philip Cornis για να ξυπνά την ίδια και τα παιδιά της με Χριστουγεννιάτικα κάλαντα κάθε πρωί του Δεκέμβρη (!).

Δείτε τον χριστουγεννιάτικο στολισμό στο μπάνιο της Κιμ Καρντάσιαν


@kimkardashian/Instagram

@kimkardashian/Instagram

@kimkardashian/Instagram
@kimkardashian/Instagram
SHARE