Φωτογραφία: Instagram/@klelia_andriolatou
Φωτογραφία: Instagram/@klelia_andriolatou
22|02|2023 08:53
SHARE
ΚΛΕΛΙΑ ΑΝΔΡΙΟΛΑΤΟΥ

Η Κλέλια Ανδριολάτου με δαντελένια εσώρουχα στο πιο σέξι χρώμα


Η Κλέλια Ανδριολάτου φωτογραφίζεται με τα εσώρουχά της και το Instagram ενθουσιάζεται.

Η Κλέλια Ανδριολάτου είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και φροντίζει να ενημερώνει τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram για κάθε της επαγγελματικό βήμα. Αυτή τη φορά, στο προφίλ της στο Instagram υπερισχύει μια πιο girly και παιχνιδιάρικη διάθεση με κάθε της post να ξεχωρίζει.

Η ηθοποιός, η οποία πρωταγωνίστησε στη σειρά του Χριστόφορο Παπακαλιάτη, «Maestro» του Mega έχει ήδη ένα φανατικό κοινό που την ακολουθεί και στα θεατρικά της βήματα, ενώ το προφίλ της στο Instagram μετρά πολλούς followers που αλληλεπιδρούν με το περιεχόμενο στο προφίλ της.

Δεν είναι λίγες οι φορές που οι διαδικτυακοί της φίλοι έχουν δει πιο καλλιτεχνικές και sexy φωτογραφίες στο προφίλ της ηθοποιού.

Η Κλέλια Ανδριολάτου με δαντελένια εσώρουχα στο πιο σέξι χρώμα

Είτε τόπλες, είτε με εσώρουχα, η Κλέλια Ανδριολάτου είναι σέξι και εκπέμπει μια ανεπιτήδευτη θηλυκότητα. Μια από τις δημοσιεύσεις που είχαν ξεχωρίσει και οι ακόλουθοί της ήταν και εκείνη όπου ποζάρει με εσώρουχα στο πιο σέξι χρώμα.

Σε απόχρωση magenta -την οποία επιλέγουν ολοένα και περισσότερες γυναίκες της μόδας- κολακεύει κάθε τύπο επιδερμίδας.

Η Κλέλια Ανδριολάτου πάντως, τονίζει με αυτό το χρώμα την ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα της με σέξι τρόπο και ποζάρει με ένα κιμονό που γλιστρά από τα χέρια της.

SHARE