Αννα Πρέλεβιτς - Νικήτας Νομικός: Το στιλιστικό κοινό της Δούκισσας με την Τέα στον γάμο τους -Γιατί ήταν (σχεδόν) ίδιες
Αννα Πρέλεβιτς - Νικήτας Νομικός: Το στιλιστικό κοινό της Δούκισσας με την Τέα στον γάμο τους -Γιατί ήταν (σχεδόν) ίδιες
29|05|2023 08:36
SHARE
WEDDING VIBES

Το στιλιστικό κοινό της Δούκισσας Nομικού με Τέα Πρέλεβιτς -Γιατί έβαλαν και οι δυο φόρεμα στο χρώμα της μέντας


Tα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκαν το απόγευμα του Σαββάτου στο κέντρο της Αθήνας η Άννα Πρέλεβιτς και ο αδερφός της Δούκισσας Νομικού,Νικήτας Νομικός.

Το ζευγάρι, που είναι μαζί δυο χρόνια, πραγματοποίησε τον γάμο του στον Ιερό Ναό του Αγίου Διονυσίου στο Κολωνάκι. Εκεί, παρουσία λίγων φίλων και συγγενών, ο Νικήτας Νομικός και η Άννα Πρέλεβιτς αντάλλαξαν όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης με τις οικογένειες τους να λάμπουν από ευτυχία.

Μεταξύ αυτών, φυσικά, και οι αδερφές τους, η Δούκισσα Νομικού αδερφή του Νικήτα και η Τέα, αδερφή της Αννα Πρέλεβιτς. Μάλιστα οι δυο γυναίκες ήταν ντυμένες με φόρεμα στο χρώμα της μέντας καθώς ήταν οι παράνυφες και κουμπάρες.

Η Αννα Πρέλεβιτς αντί για παρανυφάκια επέλεξε τη Δούκισσα Νομικού και την Τέα Πρέλεβις για αυτόν τον ρόλο που συνήθως αναλαμβάνουν οι πιο καρδιακές φίλες, οι οποίες έχουν λάβει μέρος και στις προετοιμασίες του γάμου.

Οι παράνυφες φορούν όμοια σε χρώμα και στιλ φορέματα. Αυτή η παράδοση περί ομοιομορφίας έχει τις ρίζες της στη ρωμαϊκή εποχή, όταν οι παράνυμφες φορούσαν ακριβώς το ίδιο φόρεμα με τη νύφη, έτσι ώστε να...μπερδέψουν τα κακά πνεύματα, τα οποία καραδοκούσαν να βλάψουν την ευτυχία των μελλονύμφων. Αργότερα, η λογική επικράτησε και πλέον οι παράνυφες φορούν διαφορετικό ένδυμα από τη νύφη.

Σε δηλώσεις της στους δημοσιογράφους, η Δούκισσα Νομικού είπε πόσο συγκινημένη είναι και έστειλε τις πιο θερμές ευχές της στο ζευγάρι. «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη, πολύ συγκινημένη. Τα καλύτερα τους εύχομαι», αρκέστηκε να πει.

Δείτε τη Δούκισσα Νομικού και την Τέα Πρέλεβιτς στον γάμο της Αννα Πρέλεβιτς και του Νικήτα Νομικού:

Φωτογραφία: NDP
Φωτογραφία: NDP
Φωτογραφία: NDP
Φωτογραφία: NDP
SHARE