Ιζαμπέλ Γκουλάρτ
Ιζαμπέλ Γκουλάρτ/Φωτογραφία: Izabel Goulart/instagram
PONYTAIL

Το τέλειο κόλπο για να κάνεις την αλογοουρά σου πιο πλούσια και «φουσκωτή» -Από τον hairstylist Δημήτρη Γιαννέτο


Η αλογοουρά, γνωστή και ως ponytail, είναι αναμφισβήτητα στην κορυφή των πιο εύκολων, απλών, κομψών και ταυτόχρονα εντυπωσιακών χτενισμάτων.

Όλα είναι στο χέρι μας, από εμάς εξαρτάται πόσο απλή ή εντυπωσιακή θα είναι η αλογοουρά. Με ένα headband μπορεί να γίνει πιο ρομαντική, με όγκο στις ρίζες μπορεί να αποκτήσει rock χαρακτήρα, ενώ αν τα μαλλιά είναι ίσια, τότε θα είναι το απόλυτο chic and classy hairlook.

Ο ταλαντούχος hairstylist Δημήτρης Γιαννέτος, που ζει εδώ και πολλά χρόνια στο εξωτερικό και χτενίζει τα μαλλιά της Σίντι Κρόφορντ, Αμάλ Κλούνεϊ και Μέγκαν Φοξ, αποκάλυψε στο Instagram το τέλειο κόλπο για να έχουμε μια πλούσια αλοογουρά.

Με ένα βίντεο στο προφίλ του στο Instagram μάς έδειξε τον τρόπο να κάνουμε την αλογοουρά μας να έχει όγκο στην κορυφή, χωρίς να χρειαστεί να «κρεπάρουμε» τα μαλλιά μας με την χτένα.

Το τέλειο κόλπο για να κάνεις την αλογοουρά σου πιο πλούσια και «φουσκωτή» -Από τον hairstylist Δημήτρη Γιαννέτο

Δεν υπάρχει πιο ιδανικό και βολικό χτένισμα από μια προσεγμένη και κομψή αλογοουρά. Οταν δε η αλογοούρα έχει όγκο στην κορυφή γίνεται ακόμα πιο εντυπωσιακή. Πώς γίνεται όμως κάτι τέτοιο; Με πολύ απλό τρόπο!

Αυτό που προτείνει ο celebrity hairstylist, Δημήτρης Γιαννέτος, είναι να μαζέψουμε τα μαλλιά μας ψηλά με το λαστιχάκι για να κάνουμε την αλογοουρά μας. Στην τέταρτη φορά που θα περάσουμε τα μαλλιά μας μέσα από το λαστιχάκι, το κόλπο είναι να πιάσουμε τα μισά μαλλιά και όχι όλα. Έτσι θα δώσουμε στην κορυφή της αλογοουράς περισσότερο όγκο και το απαραίτητο «φούσκωμα» χωρίς να χρειαστεί να κρεπαριστεί η τρίχα.

Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε αμέσως τι εννοούμε:

SHARE