Τo κόλπο με το eyeliner
Τo κόλπο με το eyeliner/Φωτογραφία: Anouchka Gauthier/instagram
BEAUTY TIP

Το απίθανο τρικ για να βάλεις τη σκιά ματιών σαν eyeliner -Το viral βίντεο με 36 εκατ. προβολές


Ενα απίθανο κόλπο εντοπίσαμε στο Tik Tok από μια influencer, η οποία αποκαλύπτει πώς μπορούμε να μετατρέψουμε την σκιά ματιών σε eyeliner.

Το έντονο βλέμμα είναι ένα από τα χαρακτηριστικά που αναζητούμε τις περισσότερες φορές στο μακιγιάζ. Οι σκιές, τα μολύβια ματιών, το eyeliner, αλλά και η μάσκαρα είναι τα καλλυντικά που μας βοηθάνε να πετύχουμε τονισμένα μάτια.

Σε αυτό το άρθρο θα εστιάσουμε στο eyeliner, όπου πολλές γυναίκες το επιλέγουν για το μακιγιάζ τους. Οπως θα δείτε παρακάτω, μπορούμε να μετατρέψουμε οποιαδήποτε σκιά ματιών σε eyeliner και αυτό σημαίνει πως μπορούμε να φτιάξουμε eyeliner σε όποιο χρώμα θέλουμε!

Το απίθανο κόλπο για να μετατρέπεις τη σκιά ματιών σε eyeliner -Το βίντεο με 36 εκατ. προβολές

Για να μετατρέψεις την σκιά ματιών σε eyeliner θα χρειαστείς ένα micellar water, το οποίο είναι ένα προϊόν ομορφιάς που έχει κάθε ενημερωμένη γυναίκα στο νεσεσέρ της.

Για όσες δεν γνωρίζουν τo micellar water είναι ένα προϊόν καθαρισμού του προσώπου που για πολλά χρόνια βρίσκεται στην κορυφή προτίμησης των καταναλωτών. Το χρησιμοποιούμε στην αρχή αλλά και στο τέλος του καθαρισμού.

Πλέον μπορείτε να το χρησιμοποιείται και για να κάνετε την γραμμή του eyeliner βουτώντας το πινέλο σας μέσα στο micellar water και στη συνέχεια στην σκιά ματιών που θέλετε εσείς.

Δείτε το βίντεο που απέσπασε 36 εκατομμύρια views στο Tik Tok:

@monetmcmichael

new fav unlocked OMG. catch me rocking a new eyeliner color every day 💅🏽

♬ original sound - monet mcmichael 🤍
SHARE