Σιδέρωμα
Σιδέρωμα/Φωτογραφία: cottonbro studio/Pexels
HACK

Το κόλπο που κάνει το σιδέρωμα μια πανεύκολη διαδικασία -Γλιτώνεις χρόνο και κόπο


Με μια γρήγορη βόλτα στο διαδίκτυο ανακαλύψαμε ένα κόλπο που θα σε βοηθήσει να μειώσεις τον χρόνο του σιδερώματος στο μισό.

Το πλυντήριο μπορεί να μην είναι μια μπελαλίδικη δουλειά για τη νοικοκυρά, αλλά τα ρούχα που μαζεύονται σε σωρούς και περιμένουν να τα σιδερώσεις είναι ίσως η πιο χρονοβόρα, βαρετή και κουραστική διαδικασία.

Τι θα έλεγες όμως αν έβρισκες τη λύση εκείνη που θα μπορούσες να σιδερώνεις πιο εύκολα και πιο γρήγορα; Οι γκουρού του νοικοκυριού προτείνουν να χρησιμοποιήσεις ένα υλικό που έχεις σίγουρα στην κουζίνα σου.

Οικονομικό και πρακτικό, το αλουμινόχαρτο μπορεί να μειώσει το χρόνο που απαιτείται για να σιδερώσεις τα ρούχα σου. Ναι σωστά, διάβασες, το αλουμινόχαρτο είναι η μαγική λύση για να σιδερώνεις πιο εύκολα και γρήγορα, ακόμα και στην περίπτωση που τα ρούχα έχουν βγει εντελώς τσαλακωμένα από το πλυντήριο!

Το μόνο που πρέπει να κάνεις την επόμενη φορά που θα πανικοβληθείς στην εικόνα της στοίβας να σε περιμένει στην καρέκλα, βγάλε από τη σιδερώστρα το προστατευτικό πανί της και πέρασε ένα κομμάτι αλουμινόχαρτο. Στη συνέχεια εφάρμοσε και πάλι κανονικά από πάνω το πανί και μπορείς να αρχίσεις το σιδέρωμα.

Το αλουμινόχαρτο αντανακλά τη θερμότητα από το σίδερο και έτσι σιδερώνονται γρηγορότερα και ευκολότερα τα ρούχα σου.

Το κόλπο που κάνει το σιδέρωμα μια πανεύκολη διαδικασία -Γλιτώνεις χρόνο και κόπο

SHARE