H Ελένη Ράντου
H Ελένη Ράντου/Φωτογραφία: Eleni Rantou/instagram
INSTAGRAM

Tο κόλπο της Ελένης Ράντου για να κρύψει τις λευκές τρίχες χωρίς να βάψει τα μαλλιά της


Η Ελένη Ράντου δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram μία φωτογραφία από το καμαρίνι της που βρίσκεται στο θέατρο Διάνα.

H ηθοποιός πρωταγωνιστεί στο έργο που έχει γράψει η ίδια και λέγεται «Το πάρτυ της ζωής μου». Μια συναρπαστική ιστορία μνήμης και «αμνησίας»... ένα γλυκόπικρο πάρτυ ζωής, μια solo performance που ξετυλίγει με χιούμορ και αφοπλιστική ειλικρίνεια πενήντα χρόνια «τραυμάτων» της ηρωίδας της, με φόντο τα τραύματα της σύγχρονης Ελλάδας, αναζητώντας 5.000 λόγους που τη ζωή αξίζει να τη ζήσεις.

Η Ελένη Ράντου λοιπόν μοιράστηκε με τους θαυμαστές της στο Instagram μία φωτογραφία από το καμαρίνι της την στιγμή που ετοιμάζεται για την θεατρική παράσταση και έτσι είχαμε την ευκαιρία να δούμε ποια καλλυντικά χρησιμοποιεί.

Ανάμεσα σε αυτά εντοπίσαμε το Magic Root Cover up της L’Oréal Paris, το οποίο χρησιμοποιεί για να καμουφλάρει τις λευκές τρίχες και να φρεσκάρει τα μαλλιά της πριν την παράσταση.

Tο κόλπο της Ελένης Ράντου για να κρύψει τις λευκές τρίχες χωρίς να βάψει τα μαλλιά της

Το Magic Retouch Spray, το #1 σπρέι άμεσης κάλυψης των λευκών ριζών παγκοσμίως, είναι ένα προϊόν που από το 2016 που κυκλοφόρησε παραμένει σταθερά στις πρώτες θέσεις των best sellers σε όλο τον κόσμο. Αυτό δεν είναι τυχαίο, αφού δημιουργήθηκε για να δώσει την πιο πρακτική λύση- express στις πολυάσχολες σύγχρονες γυναίκες.

Αν βάφετε τα μαλλιά σας σίγουρα θα έχετε βρεθεί αντιμέτωπες με τις λευκές ρίζες που συνήθως κάνουν την εμφάνισή τους όταν η καθημερινότητά σας είναι τόσο γεμάτη, που η επόμενη βαφή μαλλιών δεν χωράει εύκολα στο πρόγραμμα.

Το Magic Retouch Spray είναι ένα πρακτικό σπρέι, που καλύπτει την ανάγκη των βαμμένων μαλλιών για απόλυτη ομοιομορφία από τη στιγμή που η ρίζα αρχίζει να φαίνεται, μέχρι την επόμενη βαφή. Μία από τις γυναίκες που το χρησιμοποιούν είναι η Ελένη Ράντου.

SHARE