Λάμπρος Κωνσταντάρας
Φωτογραφία: Finos Film
07|03|2022 09:14
SHARE
ΡΕΤΡΟ ΚΛΙΚ

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας με τον Κούρκουλο και τον Ρίζο σε καρναβαλική διάθεση στα 60s


Σε μια ανάρτηση του λογαριασμού Elena’s Diary στο Instagram είδαμε ένα σπάνιο κλικ, με τους Λάμπρο Κωνσταντάρα, Νίκο Κούρκουλο, Νίκο Ρίζο και Κάτια Αθανασίου, σε ένα καρναβάλι πίσω στα 60s.

Τέσσερα αστέρια του ελληνικού σινεμά, σε μεγάλα κέφια, γλεντούν σε μια Αθήνα λαμπερή και αριστοκρατική. Χαμογελαστοί με σερπαντίνες και φορώντας αποκριάτικα καπέλα οι εμβληματικοί ηθοποιοί, που μεσουράνησαν εκείνη την εποχή στη μεγάλη οθόνη και συνεχίζουν να ζουν μέσα από τις διαχρονικές ταινίες τους, φαίνεται ότι περνούν υπέροχα.

Συγκεκριμένα στη λεζάντα της φωτογραφίας διαβάζουμε: «Τελευταία βραδιά Αποκριάς, ταξιδεύουμε πίσω στο χρόνο όταν η καρδιά του Αθηναϊκού καρναβαλιού χτυπούσε στην οδό Αδριανού και στην Πλάκα, στη δεκαετία του 60. Ο φακός συλλαμβάνει σε μια χαρούμενη στιγμή κεφιού τον Νίκο Κούρκουλο, την Κάτια Αθανασίου, τον Λάμπρο Κωνσταντάρα και τον Νίκο Ρίζο μέ σερπαντίνες και αποκριάτικα καπέλα, ξένοιαστους όσο ποτέ, σε μια Αθήνα που λάτρευε να γιορτάζει το καρναβάλι με γαϊτανάκι, καμήλα και χαρτοπόλεμο».

Η ανάρτηση προκαλεί συναισθήματα νοσταλγίας, όχι μόνο σε όσους πρόλαβαν να ζήσουν τη χρυσή εποχή του ελληνικού κινηματογράφου, αλλά και στις νεότερες γενιές, που συνεχίζουν να παρακολουθούν φανατικά τις ταινίες του -όσα χρόνια και αν περάσουν.

Δείτε παρακάτω τους Λάμπρο Κωνσταντάρα, Νίκο Κούρκουλο, Νίκο Ρίζο και Κάτια Αθανασίου:

SHARE