Κωνσταντίνα Μιχαήλ
Κωνσταντίνα Μιχαήλ/ Φωτογραφία: Instagram/ @constantinamihail
26|05|2024 12:01
SHARE
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΜΙΧΑΗΛ

Η Κωνσταντίνα Μιχαήλ με πουά φόρεμα και μπαλαρίνες έκανε το ιδανικό girly chic look


Η Κωνσταντίνα Μιχαήλ φωτογραφήθηκε για το Instagram με ένα κομψό και ρομαντικό πουά φόρεμα και μπαλαρίνες.

Η ηθοποιός Κωνσταντίνα Μιχαήλ είναι μια γυναίκα με αίσθηση της μόδας και εκλεπτυσμένο γούστο.

Πρόσφατα, η γνωστή ηθοποιός δημοσίευσε στο Instagram ένα κάρουζελ με φωτογραφίες, όπου τη βλέπουμε να φορά ένα από τα πιο διαχρονικά φορέματα στη μόδα, το πουά.

Το πουά μας μεταφέρει σίγουρα σε άλλες εποχές και έχει μια νότα νοσταλγίας, αφού το είδαμε κυρίως στα 50s και 60s, έχοντας αποκτήσει τον χαρακτήρα του vintage. Το είδαμε, ωστόσο, να κάνει τεράστιο come back στα 90s και έκτοτε καθιερώθηκε ως κλασικό. Ένα polka dot φόρεμα ή μια φούστα με μικρό πουά θα γίνει το αγαπημένο σας κομμάτι, αφού θα σας κάνει να δείχνετε κομψή χωρίς να χρειαστεί να κάνετε πολλά πράγματα.

Το ρομαντικό πουά είναι ένα από τα πιο διαχρονικά prints της μόδας και αποτελεί μια all time classic επιλογή που πάντα δικαιώνει το ντύσιμο. Άλλωστε δεν είναι τυχαίο ότι δεν θεωρείται ποτέ πασέ, αλλά πάντα καταφέρνει να κερδίσει τις εντυπώσεις. Φέτος όμως το πουά είναι η απόλυτη τάση της μόδας!

Η Κωνσταντίνα Μιχαήλ συνδύασε το ρομαντικό πουά φόρεμά της με κομψές μπαλαρίνες και φόρεσε έτσι δύο από τα πιο αγαπημένα κομμάτια των Γαλλίδων. Αγαπημένο κομμάτι σε κάθε ντουλάπα, οι μπαλαρίνες γοητεύουν τις γυναίκες κάθε ηλικίας, προσθέτοντας μια σοφιστικέ πινελιά στο ντύσιμο.

Δείτε την Κωνσταντίνα Μιχαήλ με πουά φόρεμα και μπαλαρίνες:

@constantinamihail
@constantinamihail
@constantinamihail
@constantinamihail
SHARE