Βασίλης Σταθοκωστόπουλος - Κωνσταντίνα Σπυροπούλου
Βασίλης Σταθοκωστόπουλος - Κωνσταντίνα Σπυροπούλου/Φωτογραφία: NDP photo agency
FAMILY AFFAIR

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου σε έξοδο με τα πεθερικά της -Οι φωτογραφίες με φουσκωμένη κοιλιά


Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος θα γίνουν γονείς για δεύτερη φορά.

Περίπου έναν χρόνο μετά τη γέννηση του γιου τους, Βλάσση, το ζευγάρι περιμένει το δεύτερο παιδί του.

Η παρουσιάστρια, Κωνσταντίνα Σπυροοπούλου, εμφανίστηκε με φουσκωμένη κοιλιά σε νυχτερινή έξοδο με τον σύζυγό της, Βασίλη Σταθοκωστόπουλο και τους γονείς του, Ρένα και Βλάσση.

Φωτογραφία: NDP photo agency

«Είμαι πάρα πολύ καλά, πολύ χαρούμενη δίπλα στον σύζυγό μου, στο νέο αυτό εγχείρημα. Με τον άντρα μου ξέρουμε το φύλο του μωρού και θα το κρατήσουμε για εμάς» δήλωσε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στους δημοσιογράφους που βρέθηκαν στο εστιατόριο που διατηρεί ο επιχειρηματίας σύζυγός της στο κέντρο της Αθήνας.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου σε έξοδο με τα πεθερικά της

Η σύγχρονη όαση της οικογένειας Σταθοκωστόπουλου, το «Green Park Athens», στην καρδιά της Αθήνας άνοιξε και πάλι τις πόρτες της με μία μοναδική βραδιά υψηλής γαστρονομίας και πλήθος επώνυμων καλεσμένων.

Μία ιδιαίτερη βραδιά με υψηλή γαστρονομία και ανεπιτήδευτη προσιτή πολυτέλεια είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν οι πιο γνωστοί foodies της πρωτεύουσας, καλεσμένοι από το δημοσιογραφικό και καλλιτεχνικό χώρο, αλλά και αγαπημένοι φίλοι του γνωστού επιχειρηματία και ιδιοκτήτη του χώρου Βασίλη Σταθοκωστόπουλου, δίνοντας το παρών στο στολίδι - όαση σύγχρονου lifestyle και all day προορισμού «Green Park Athens”», στο Πεδίον του Άρεως.

To «Green Park Athens» είναι ένα από τα πιο ιστορικά κτίρια της παλιάς «καλής» Αθήνας και στην λαμπερή βραδιά ήταν οι γονείς του Βασίλη Σταθοκωστόπουλου, Ρένα και Βλάσσης.

Βασίλης Σταθοκωστόπουλος, Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, Βλάσσης Σταθοκωστόπουλος/ Φωτογραφία: NDP photo agency
Ρένα Σταθοκωστόπουλου - Γιάννης Ζουγανέλης - Κατερίνα Ζαρίφη - Βλάσσης Σταθοκωστόπουλος Φωτογραφία: NDP photo agency
SHARE